Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default drimboxu 500s nu-mi vede cardu alb de focus

    e chiar aiurea sa nu vada cardu de focus un dreambox. ziceti-mi cum sa bag cardu: cu cipu in jos sau in sus ? am incercat dar nu vad decit alea fta. restul cucu scrambled. cine-i pe thor/intelsat rog sa-mi raspunda. ce pana mea are cardu, in kaon se vede full dar in dream nu se vad decit feteaurile ? pe fonix nici nu mai vorbesc de card, acolo nu-l vede chiar deloc...
    Last edited by vladro2; 24th March 2008 at 02:43.
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cipul in jos


  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce server card ai intalat ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    ce server card ai intalat ?
    am citit pe http://www.rdi-dreambox.com/index.htm ca sint anumite camuri compatibile conax ce ar trebui instalate, acum aveam intimplator doar camd3 si newcamd instalat dar sint si altele. tre sa merg azi intii in oras sa-mi caut niste cabluri de net si audio/video mai lungi, de vreo 3 metri. si mai vorbim dupa... am zapacit ieri vreo trei-patru ore dreamboxu sa-l configurez, ii stersesem si backupul si i-am dat de vreo doua ori default reset asa ca pierdusem camurile preinstalate. as mai putea sterge ceva fisiere din linux sa-i fac spatiu fara sa-l "deranjez" prea mult ?
    Last edited by vladro2; 24th March 2008 at 10:56.
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top