Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce se intampla?? - AKTA

    Se da:
    una bucata receiver HUMAX AX reconectat dupa oo lunga perioada de timp 4-5 luni. Cartela Max si-a facut autoupdate si decodeaza canalele. Problema este ca receiverul se blocheaza cu cartela inauntru la 10 sec.. cam asa. isi revine dupa ce il scot din priza... altef nici un buton nu merge. Ce e de facut Sa fie necesar update de soft la receiver? da maxu pe vre-o frecventa soft pentru humaxul asta daca da care daca nu ce e de facut..?

    merci!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by aklik View Post
    Se da:
    una bucata receiver HUMAX AX reconectat dupa oo lunga perioada de timp 4-5 luni. Cartela Max si-a facut autoupdate si decodeaza canalele. Problema este ca receiverul se blocheaza cu cartela inauntru la 10 sec.. cam asa. isi revine dupa ce il scot din priza... altef nici un buton nu merge. Ce e de facut Sa fie necesar update de soft la receiver? da maxu pe vre-o frecventa soft pentru humaxul asta daca da care daca nu ce e de facut..?

    merci!
    conform http://www.satcodx1.com/0050/rom/ : pe sirius 4 (5 est) pe frecventele: 11.996 GHz H si 12.054 GHz V este ceva pentru humax, fara a se specifica tipul. atat. pe eutelsat nu este nimic apropo de humax.

    succes,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am scanat respectivele frecv. si nimic.. faza e ca ma scoate din pepeni.. daga bag cartela se crapa la sec. altfel nu are nici pe draq.. ce sa fie?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AKTA TV aka DCS aka MAX TV o firma de tot rahatul si la capitolul servicii si la capitolul echipamente oferite clientilor si la nivelul angajati(ma refer mai mult la sefi) ...

    Toate cele bune !
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  5. #5
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Cred ca la capitolul servicii .... ai dreptate ! Dar nu ai la capitolul receptoare .... astea sunt oferite de dealerii zonali ! Asa ca fiecare a oferit ce a crezut de cuviinta ... si ceea ce a gasit pe piata la momentul respectiv ! Probabil ca cei mai avantajati au fost cei care au primit Echolite ... sau Globo .... si au mai fost receptoare fiabile ! In rest prea multi incompetenti ... de parca ar fi singurul care are asa ceva ... ?!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu exista la max transmisii de date pt update de soft la receptoare . fiecare se descurca cum poate . asa ca vezi ca cel mai probabil receptorul e defect . sau incearca cu o resetare generala ....

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    nu exista la max transmisii de date pt update de soft la receptoare . fiecare se descurca cum poate . asa ca vezi ca cel mai probabil receptorul e defect . sau incearca cu o resetare generala ....
    dubios ca fara cartela functioneaza bine merci...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Card Max

    Se pare ca receptorul tau nu este compatibil cu ,cardul max.Nu esti singurul care a patit asa ceva.Problema o rezolvi cu un cam viacces rosu.Suport pt.upgrade la soft pt humax nu mai exista.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai si pana acu cum a fost suportat nu deci.. faza a fost ca au functionat impreuna pret de 8 luni lejer.. au fost puse pe bara amndoua dupa care acum, dupa 4 luni e pauza... au fost reconectate. cartela functioneaza.. ca vaz pachetele.. dar dupa ce s-a facut updateu la cartela de atunci daca las cartela in receptor ingheata... deci...

  10. #10
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Vrei sa spui ca probabil .... "ingheata" imaginea .... ?! Acum intrebarea este daca face asta pe toate canalele sau pe un TP anume ? Spun asta fiindca au probleme pe anumite canale sau TP-uri si asta din cauza unor probleme tehnice ale lor .... si nu ale receptoarelor ... . Sper ca asta sa fie problema si la tine ... !

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    Vrei sa spui ca probabil .... "ingheata" imaginea .... ?! Acum intrebarea este daca face asta pe toate canalele sau pe un TP anume ? Spun asta fiindca au probleme pe anumite canale sau TP-uri si asta din cauza unor probleme tehnice ale lor .... si nu ale receptoarelor ... . Sper ca asta sa fie problema si la tine ... !
    deci nu ca ingheata imaginea ci nici macar sa il opresc nu mai merge decat daca il scot din priza! pe absolut toate tp-urile... are un reset ceva ... dar nu ala din soft (factory reset) ceva mai crancen...:P

  12. #12
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .... atunci alt receptor .... ca asta are probleme .... ! Sunt destule receptoare mult mai fiabile .... care sa mearga cu cartela ta si in plus la care sa gasesti si suport soft !

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    .... atunci alt receptor .... ca asta are probleme .... ! Sunt destule receptoare mult mai fiabile .... care sa mearga cu cartela ta si in plus la care sa gasesti si suport soft !
    usor de zis in momentul asta..:P greu de facut...

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aklik View Post
    usor de zis in momentul asta..:P greu de facut...

    nu mai e in garantie ? daca l-ai luau nou si l-ai folosit doar 8 luni ar trebui sa mai fie . de unde esti ?

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este cunoscuta problema HUMAX+CARTELA MAX sa faca probleme(am intilnit mai multe tipuri de HUMAX care nu functiona bine cu cartela MAX-se bloca imaginea si aparatul)
    Alta marca de aparat ai nevoie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top