Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: plug in

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default plug in

    Salut,
    Mai nou am si eu un dreambox 500s.Doresc sa ii pun un plug in pentru AUDIO.exista asa ceva?Daca nu altfel cum pot schimba audio language?
    Am Gemini 1.03 si newcamd 5.28,plug in bitrate.
    ....nici optiune de subtitrare nu am gasit......
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Amiko Alien 2,Emme esse 115cm,Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a schimba audio language faci in felul urmator:
    Butonu albastru - quick button settings-si ii dai scroll pina la audio...si ok
    iar pt subtitrare (sa ma corecteze careva daca cumva gresesc) cind pogramul respectiv are subtirare butonul verde

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Aoleu ...

    Pai Gemini 1.03 este de pe vremea bunicii ! azi ... versiunea la zi 2.0 stie pe yellow button ... audio language ! folositi cu incredere ... se poate face update la Gemini 2.0 chiar direct de pe NET !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default 500s

    Multumesc pentru sfaturi,
    Am fost indrumat spre 1.02 deoarece este mai stabila,celelalte se cam blocheaza....
    Am gasit sub (quick...audio...si jos no subtitles .....sau alte limbi-pentru ce este disponibila subtitrarea....dar nu apare pe toate programele care transmit sub.ex: srg,multivision).Ce se poate face?
    Per aspera ad astra !

    Amiko Alien 2,Emme esse 115cm,Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEW V.PLUG 1.2.0 OUT
    By thegreat4u2 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th September 2006, 15:33
  2. V-Plug help
    By cripet in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th August 2006, 20:52
  3. V-Plug 0.8.9
    By adrian1v2000 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 13th June 2006, 21:51
  4. V plug 0.8.1
    By fansat_03 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 11th March 2006, 18:13
  5. V-Plug 0.7.6
    By fansat_03 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2006, 21:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top