Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebari legate de Dreambox 500S, la care nu am gasit raspuns :)

    Salutari
    Am cateva intrebari legate de Dreambox 500S, avand instalata ultima imagine Gemini. Poate ma ajuta cineva...
    1.Care este nr. maxim de linii care se pot adauga in cwsahare la Gbox 2.21b?
    2.Cum se poate sa instalezi pe hard in PC pluginuri si sa le rulezi pe DM500, fara sa le instalezi in flash?
    3.Cum se face multiboot cu FlashImage de pe hard PC, imaginile fiind pe Hard?
    4.Pot sa sting din butonul power receptorul DM500(bineinteles, ramanand in priza si conectat la internet), in asa fel incat sa nu afectez ceilalti peers, incat sa fiu online pentru ei? Sau numai din optiunea "go to stand by" e recomandabil"?
    5.Exista vreo imagine flash care sa nu imi scoata pe tv, IN MODUL R G B, cu Scart real RGB, imaginea "arsa", foarte albicioasa? Alte surse RGB(receptoare, divx playere etc) merg foarte bine in modul RGB pe acelasi televizor. Sau care ar fi solutia?

    Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru sugestii.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. 255 dar nu cred ca e bine sa ai asa multe
    2. trebuie sa faci "mount" la directorul de pe PC in dream prin nfs sau cifs
    3. se poate multiboot prin nfs
    4. si butonul de pe dream face stabdby, dar cel mai simplu e sa folosesti butonul de pe telecomanda
    5. se pare ca exista o eroare de proiectare (hard) la dm500, tensiunea de pe scart, care comuta tv-ul in mod rgb are o valoare prea mica. problema se rezolva cu o rezistenta de 10k ... ptr. detalii vezi google

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut oricum tensiunea de comutare pe rgb trebuie sa fie mai mica fata de cea de comutare tv-av (pt. tv-av pe pinul 8 scart trebuie o tens. de 12v, iar pt. comutare din av-rgb pe pinul 16 o tens. parca intre 1-3v numai stiu exact, dar oricum nu mai mare de 3v.)

  4. #4
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca idee m-am lamurit si va multumesc mult la toti, acum sa vad daca o sa ma descurc cu detaliile...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt gbox 2.1b tu poti sa pui cîte linie D vrei tu dar tot ce este peste 150 peers gbox le ignorâ ...
    dar îti recomand sa nu pui mai multi de 90 ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @obywans am avut si mai multi , acuma am fix atatia , nu ignora nimik , pui i si x la mai putin:P)
    spunea un gbox 2.25 chiar ca el are i=1 x=3 deci....numai locale:P)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale Pre****re

    Are cineva idee de ce DM500 nu gaseste toate programele din pachetul Pre***re,respectiv programele de sport sau cele cu transmisie ocazionala?
    Imaginea pe care o folosesc este Gemini 4.3.1.
    La un receptor Echosmart aceste canale apar sub denumirea de "TV CH"...

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by bobo74 View Post
    Are cineva idee de ce DM500 nu gaseste toate programele din pachetul Pre***re,respectiv programele de sport sau cele cu transmisie ocazionala?
    Imaginea pe care o folosesc este Gemini 4.3.1.
    La un receptor Echosmart aceste canale apar sub denumirea de "TV CH"...
    acele programe la care te referi: Premiere Direkt 1...Premiere Direkt 5 +0.5(=11 canale) Premiere Erotik 1, Premiere Erotik 2, Premiere Sport 1, Premiere Sport 2, Bundesliga, BLUE MOVIE, BLUE MOVIE Extra si BLUE MOVIE Gay...pentru a le putea vedea, au bifata la Service Details casuta:K(keep)=Do not automatically update the service's parameters(No DVB)

    Altfel, niciodata nu le vei gasi in lista de Services... sunt ''ascunse''.

    Si in plus pt. a nu le pierde(=removed services) la prima scanare trebuie selectate si dat click dr. ---> Set keep flag ---> ON

    cam asa:

    P.S. fa asta inainte de transferul settings catre box

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    acele programe la care te referi: Premiere Direkt 1...Premiere Direkt 5 +0.5(=11 canale) Premiere Erotik 1, Premiere Erotik 2, Premiere Sport 1, Premiere Sport 2, Bundesliga, BLUE MOVIE, BLUE MOVIE Extra si BLUE MOVIE Gay...pentru a le putea vedea, au bifata la Service Detail casuta:K(keep)=Do not automatically update the service's parameters(DVB)

    Altfel, niciodata nu le vei gasi in lista de Services... sunt ''ascunse''.

    Si in plus pt. a nu le pierde(=removed services) la prima scanare trebuie selectate si dat click dr. ---> Set keep flag ---> ON

    cam asa:

    P.S. fa asta inainte de transferul settings catre box
    Scurt ,clar si cuprinzator...!
    Multumec @ first zipper !

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x si eu

    cat m-am chinuit .. noroc ca a pus altcineva intrebarea inaintea mea. M-am lamurit si eu acum de ce la settings-urile lui first zipper (si nu numai) apar separat si eu nu puteam sa fac asta singur.
    Ce nu inteleg eu, este, de ce uneori, de ex. la 12032 pe 19.2 E grade am semnal acum si peste 10 minute imi creste ber-ul..seara si dimineata imi merg bine.. s.a.m.d. La 12072 acelasi lucru...ba nu imi merge deloc..ba imi merge super bine. Stau in Craiova,...si pe harta de la lyngsat sunt cam la limita..chiar in afara amprentei. dar totusi de multe ori imi merge. De ce?

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    cat m-am chinuit .. noroc ca a pus altcineva intrebarea inaintea mea. M-am lamurit si eu acum de ce la settings-urile lui first zipper (si nu numai) apar separat si eu nu puteam sa fac asta singur.
    Ce nu inteleg eu, este, de ce uneori, de ex. la 12032 pe 19.2 E grade am semnal acum si peste 10 minute imi creste ber-ul..seara si dimineata imi merg bine.. s.a.m.d. La 12072 acelasi lucru...ba nu imi merge deloc..ba imi merge super bine. Stau in Craiova,...si pe harta de la lyngsat sunt cam la limita..chiar in afara amprentei. dar totusi de multe ori imi merge. De ce?
    Stai linistit si eu, cu offset de 1.10m sunt in situatia ta in plin centrul tarii...

  12. #12
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu o intrebare.. poate e stupida . Va rog nu radeti!

    pot controla contrastul, culorile, pentru imagine? . Sa nu-mi spuneti de la ODS SETTINGS pentru ca .. nu se intampla nimic cu imaginea.

    probabil este vreun plugin sau ceva..

    p.s: la teletext, se poate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top