Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: receivere clone

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default receivere clone

    salut,referito la aceasta lista de clone,am si eu o intrebare am un receiver atlanta cu acelasi procesor,tuner memorie ca in aceasta lista ,pot sa folosesc flash de la aceste receivere,multumesc
    STI5518MVB-X FLASH=2Mb TUNER=F7VZ0194 SDRAM=8Mb EPROM=8Kb Remote:IRC83120
    Asci DSR6000
    Axas DSR 8000
    Comsat Polonia FTA 14
    Comsat Polonia CI 14
    Comsat Polonia CI 22
    Comsat Polonia CI (old)
    Comsat Polonia FTA 15
    Comsat Polonia FTA 16
    Comsat Polonia FTA 23
    Comsat Polonia FTA 31
    DSR 2000 FTA-Silverstar
    DSR 6000
    DSR 6012
    DSR 6012 M
    DSR 8000
    DSR 6000 CI
    Echostar DSB 770 FTA
    Echostar DSB 808 2CI
    Echostar DSB 780 FTA
    Echostar DSB 880
    Echostar DSB 890
    Echostar DSB 1220 FTA
    Echostar DSB 1230 FTA
    Echostar DSB 2220
    Echostar DSB 2230
    Echostar DSB 2600
    Echostar DSB 3600
    Europhon DSR 6000 FTA
    Fuba ODE-850
    Invion DVS-00201-IEU
    Koscom DSR 6000 FTA
    Maximal DSR 6000 FTA
    Microsat 6000 FTA
    Neuling Digitrac 6000
    Neusat DSR 6000 FTA
    Optex ORD-9510
    Palcom DSL-2200 CI
    Palcom DSL4S
    Rebox RE 2250MG
    Sat+ S3.1
    Sat+ X9.1 Freeview
    Seg DSR6012
    Skardin SD2002
    Skymaster DCI 9410
    Skymaster DS 4000 CI
    Skymaster DS 4050 CI
    Skymaster DS 44
    Skymaster DS 55
    Skymaster DX 22
    Skymaster DX 23 eigene modelle
    Skymaster DX 24 eigene modelle
    Skymaster DXL 9400
    Skymaster DXM 9420
    Skyplus DSR 2000 FTA-Silverstar
    Skyplus DSR 4000 CI
    Skyplus DSR 4000 FTA
    Skyplus DSR 6000
    Skyplus DSR 6000 CI
    Skyplus DSR 6012
    Skyplus DSR 6012M
    Skyplus DSR 8000
    Strong SRT 6125
    Strong SRT 6126
    Strong SRT 6130
    Strong SRT 6155
    Strong SRT 6158
    Strong SRT 6160
    Strong SRT 6355
    Strong SRT 6850
    Strong SRT 6855
    Telesystem TS 4.0F
    Telesystem TS 4.4C
    Tevion FTA 203

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exact ce model de receptor Atlanta ai ca sa stim cum te ajutam.
    La modelul Atlanta 5400 IR2CI+ exista patch este acelasi ca la Deltasat1105 sau un model de Xcruiser(www.codeman2001.be).

    Stima!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atlanta 5400 IR2CI fara plus,nu prea se gaseste pach pt el

  4. #4
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Poate pe aici ....http://www.satthai.tv/dlatlanta.php ... daca ai noroc ... !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pt link este numai pt 5400 cu plus

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de obicei cand se incarca un soft de clona intr-un receptor, trebuie schimbat si bootloaderul receptorului ca sa poata lucra cu softul clona. nu ajunge sa fie acelasi tuner, procesor, memorie.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Rugidava
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un receptor Sat+ S3.1 ,in lista de sateliti nu are intelsat1002 si thor stie cineva cum se poate proceda?de unde pot lua soft ?sau patch ?
    mii de multumiri.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca daca pui frecventele de pe INTELSAT 10-02 sau THOR pe oricare satelit din lista receptorului care nu il folosesti o sa mearga.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut niros,ce pun prima data flash sau boot loaderul? cred ca o sa folosesc srt 6125
    multumesc

  10. #10
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    flash-ul n-ai cum sa-l pui, il pune fabricantul . trebuie sa pui prima data bootloaderul. apoi firmware-ul si la urma patch-ul si cheile.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pt ajutor niros

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate cineva sa-mi dea detalii pentru un rec dsr 1001e
    in meniu secret vreau sa ajung.

  13. #13
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu daca fiecare producator pune menu secret dar...cu siguranta daca e pus patch are asa ceva

    cauta liste de clone de receptoare de satelit pe google si poate gasesti ceva si despre al tau
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top