Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Cautarea automata a frecventelor

    Salut!
    Ma scuzati daca pun o intrebare banala: Receiverele actuale au o functie de depistare automata a frecventelor transponderelor de pe sateliti? Daca da, cum se numeste functia aceasta, si care receiver ar fi mai indicat dupa parerea dvs. (la bani putini)? Va multumesc!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BlindScan
    Skystar2 versiunea 2.3
    Dreambox + plugin
    AB IpBox 350
    Vantage
    AzBox

  3. #3
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blindscan ii spune. echolite are si costa putin.

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    blindscan ii spune. echolite are si costa putin.
    Avea , la noile softuri nu mai are

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omul exact asta a cerut, un receptor ieftin si la care sa existe posibilitatea de a avea blindscan. nu e mare lucru sa revina la o versiune de soft veche care are facilitatea respectiva.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau network scan

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Avea , la noile softuri nu mai are
    Eu am soft 3.18 si are optiunea "Blind Search".Nu este acelasi lucru?

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am soft 3.18 si are optiunea "Blind Search".
    daca si functioneaza e ceea ce se cauta.

  9. #9
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    >> Dreambox + plugin

    Chair exista asa ceva, blindscan pt dreambox? Poti sa imi dai si mie un link sa-l iau?
    Multumesc.

  10. #10
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Avea , la noile softuri nu mai are
    Militiene ! cred ca nu ai un astfel de receptor acasa din moment ce spui asa ceva

    echolite / echosmart 6X0 (660 / 690 ) ; 7X0 (770 / 790 ) si 7X1 (771 /791 )
    merge la toate softurile pe care le-am vazut eu de prin mai anu trecut incoace

    nu stiu la ce soft nu ai vazut tu
    dar cred ca erai putin atins de aburi .....sau poate prea obosit si privirea ta au devenit blind
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    BlindScan
    Skystar2 versiunea 2.3
    Dreambox + plugin
    AB IpBox 350
    Vantage
    AzBox
    As mai adauga la cele scrise de @smv67 si gama Opticum.
    De exemplu: Opticum 4000C la pretul de 129 lei (cu 3 ani garantie ).
    Last edited by attila67; 26th March 2008 at 02:28.

  12. #12
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Militiene ! cred ca nu ai un astfel de receptor acasa din moment ce spui asa ceva

    echolite / echosmart 6X0 (660 / 690 ) ; 7X0 (770 / 790 ) si 7X1 (771 /791 )
    merge la toate softurile pe care le-am vazut eu de prin mai anu trecut incoace

    nu stiu la ce soft nu ai vazut tu
    dar cred ca erai putin atins de aburi .....sau poate prea obosit si privirea ta au devenit blind
    @ horatyu
    Sunt lucid si poate prea lucid, in ceea ce priveste Echo790 soft 3.19 nu are Blind Scan, cine are acest rec si aceasta vers sa imi comunice si mie cum se ajunge in meniu la Blind Scan ca poate eu nu stiu ce draku e ala.

  13. #13
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by attila67 View Post
    As mai adauga la cele scrise de @smv67 si gama Opticum.
    De exemplu: Opticum 4000C la pretul de 129 lei (cu 3 ani garantie ).
    Da sigur .... mai ales gama cu procesoare noi C , CX , TSCX , CXE , TSCXE ! Toate au blindscan ! Atentie ... trebuie sa ai si rabdare cand folosesti acest lucru , inseamna in mod automat un timp mai indelungat de scanare !
    Thanks Attila .... , pana la urma ai reusit sa postezi chiar daca nu ai timp !

  14. #14
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Attila, bine ca te mai vede omul pe forum. ca pe messenger nu prea intri.

  15. #15
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ horatyu
    Sunt lucid si poate prea lucid, in ceea ce priveste Echo790 soft 3.19 nu are Blind Scan, cine are acest rec si aceasta vers sa imi comunice si mie cum se ajunge in meniu la Blind Scan ca poate eu nu stiu ce draku e ala.
    nu stiu ce versiune ai pus tu dar eu am 3.19 olmenu si are aceasta optiune
    poate pe newmenu sa nu fie dar m-as mira

    poate numai la politisti apare , la militieni nu apare

    PS: sper ca ai simtul umorului
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top