Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default intelsat 7/10 problem


    cant get any channel including fta from ary digital on intelsat 7/10.anyone else has this problem.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rajput49 View Post
    cant get any channel including fta from ary digital on intelsat 7/10.anyone else has this problem.

    I think it's working fine but i can't confirm.Later I will confirm or other friends will confirm u.


    Thanks.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    S.A
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    its working here...
    ..::Southern African Satellites::..

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Maseru, Lesotho
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default is7/10

    It's working fine here
    DM500S, FortecStar Alpha, Lifetime Ultra, Lifetime Classic:
    Intelsat 7/10, TelStar 12 and NSS 7

    Time spent on Reconnaissance is seldom wasted.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    working fine for me too

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok thnx for response feinds

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    NO
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Now ARY notworking on 6feet dish in pakistan.
    MALIK 123456

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default u r right

    Quote Originally Posted by rajput49 View Post
    cant get any channel including fta from ary digital on intelsat 7/10.anyone else has this problem.
    Dera u r right , ARY decreased its' signal and and scratching in some stb in asia side on 6 feet, it happens some time but it will be clear , I have star sat and this channel is scratching ,

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    S.A
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by scrombi View Post
    Dera u r right , ARY decreased its' signal and and scratching in some stb in asia side on 6 feet, it happens some time but it will be clear , I have star sat and this channel is scratching ,
    ary did decrease its signal, but they also increased it again, as i could never watch their channels, now, its not a problem...
    ..::Southern African Satellites::..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top