Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default decodare skystar 2

    Salutare tuturor.
    Am achizitionat de curand o placa skystar 2 si problema mea e k nu pot sa decriptez programele de pe sirius 2/3. Sunt incepator in asa ceva. Am vre-o 4 pluginsuri:s2-emu, vPlug, XME si EmuNation. Am tras de pe net softcam key actualizat la zi si numa nu vrea sa mearga. Oare mai trebuie ceva facut?
    In speranta ca ma veti ajuta va multumesc muult.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca pe 1w ,13e ,19e si o sa decodezi, pe sirius incearca pe :12111 h 27500

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default Ss2

    Quote Originally Posted by marian_maf_1988 View Post
    Salutare tuturor.
    Am achizitionat de curand o placa skystar 2 si problema mea e k nu pot sa decriptez programele de pe sirius 2/3. Sunt incepator in asa ceva. Am vre-o 4 pluginsuri:s2-emu, vPlug, XME si EmuNation. Am tras de pe net softcam key actualizat la zi si numa nu vrea sa mearga. Oare mai trebuie ceva facut?
    In speranta ca ma veti ajuta va multumesc muult.

    Care programe de pe Sirius ? Merg cateva de pe 12111 , H, sr27500 codate CW si parca unul ucrainian codat BISS ; daca te referi la cele din pachetul MAX mai ai nevoie de un card cu subscribtia la zi + o interfata Phoenix.
    SS2 am si eu , din ce stiu e recomandat sa nu ingramadesti prea multe plugin-uri ; V-plug se pare ca e singurul de actualitate. Pe viitor te sfatuiesc sa postezi la sectiunea ''Placi DVB'' , deoarece ca incepator ai sansa sa fii indrumat de persoane care se pricep de minune la acest capitol.
    Toate cele bune !

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci de pe sirius canalele romanesti nu se pot decoda? Ar fi mai bine sa mut antena pe un satelit cu programe care merg decodate? Multumesc de ajutor.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele de pe Sirius nu se pot, cele de pe Intelsat10-02 e posibil sa fie posibil, dar pe acest forum este interzis a se discuta despre decriptarea pachetelor romanesti. Pachete care merg decriptate sunt Premiere de pe Astra19E si TPS, Polsat de pe Hotbird13E. VPlugul e suficient pentru toate!

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default criptare Sirius

    Quote Originally Posted by marian_maf_1988 View Post
    deci de pe sirius canalele romanesti nu se pot decoda? Ar fi mai bine sa mut antena pe un satelit cu programe care merg decodate? Multumesc de ajutor.
    ...se pot decoda cu vPlug 2.1.6. si cu ultimul key pack...
    Danny B.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top