Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela digi .1160 nu o recunoaste

    Am un hss1120 cu cartela digi care nu mai vrea sa ia comenzile de la telecomanda,am incercat 2 telecomenzi,avind un alt hss1160 am incercat sa pun cartela in acesta dar nu o recunoaste,zice ca e nepereche sau ceva de genul asta.Ce se poate face ?

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia legatura cu spartacus si da-i seria cardului si a receptorului 1160, sa-ti marite cartela cu receptorul.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    de ce nu ai incercat telecomanda de la 1160 ?
    Te tii de glume?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nello View Post
    Am un hss1120 cu cartela digi care nu mai vrea sa ia comenzile de la telecomanda,am incercat 2 telecomenzi,avind un alt hss1160 am incercat sa pun cartela in acesta dar nu o recunoaste,zice ca e nepereche sau ceva de genul asta.Ce se poate face ?
    hss1120 daca nu mai vrea sa ia comenziile de la telecomanda cel mai probabil e defect receptorul si trebuie sa maergi la cea mai apropiata casierie RCS pt a ti-l schimba

    Hss1160 daca pui cardul din hss1120 in el nu va functiona.. nu va functiona cu nici un alt card decat cu cel cu care este imperecheat
    un receptor (hss1120 sau hss1160) e imperecheat cu 1 card ... daca schimbi cardurile intre ele nu functioneaza!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Romania
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=valentyn0_sat;496935]hss1120 daca nu mai vrea sa ia comenziile de la telecomanda cel mai probabil e defect receptorul si trebuie sa maergi la cea mai apropiata casierie RCS pt a ti-l schimba

    In primul rind sint in Italia,deci nu pot sa merg la RCS prea devreme si cei mai nasol aparatul e cumparat,deci nici una nici alta.Se poate repara sau imperechea cartela cu un alt aparat?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da de cand nu mai merge l-ai scos vreo data din priza ? Daca nu , incearca , uneori merge asa(daca merge de la butoanele de la decodor nu mai incerca , schimba-l) .

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca un bug la 1160
    daca se blocheaza toate comenzile incerca sa apesi butonul Meniu de pe panoul frontal al recului si apoi actioneaza cu telecomanda

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top