Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox DM 500 S

    Mi-am schimbat locul de munca pentru vreo 2 luni intr-un loc izolat ,de munte. Aici am descoperit o instalatie de receptie tv prin satelit cu HH Strong 2100, antena 0.9 si Dreambox DM 500 S. Soft instalat 1.09. 03.08.2006. Am incercat sa receptionez ceva programe ,dar nu merg numai cele libere. Nu am mai avut ocazia sa lucrez cu un asemenea receptor. Poate cineva sa imi spuna daca se poate pune un patch si key pentru a putea vedea unele programe codate, folosind acest receptor. Nu este posibilitatea de conectare la internet in acel loc. Imi puteti spune ce trebuie facut: tools,loader,patch,key,cum se poate instala un patch, daca se poate. Am citit pe forum dar sunt in ceata. Va multumesc
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cum ai da-o cum ai intoarce-o ai nevoie de un calculator cu care sa poti pune o imagine pe dream+emulatoare+keyle la zi,//daca ai citit pe forum cred ca stii cum//apoi in locul acela izolat pentru tps de exemplu care face au pe france 5 de pe satelit nu mai ai nevoie de net,altele isi schimba cheile lunar asa ca multa bafta
    citeste cu atentie tutorialul despre dream,este suficient ca sa incepi treaba
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am calculator ,cablu null modem , soft o sa iau de pe net ,la oras.Problema e ca nu stiu cum sa pun o " imagine" cu ce program si pe care sa o pun. Am incercat pe crosat ,dar,nu stiu peste softul care este in receptor ce se poate pune. Nu as vrea sa fac o prostie , sa stric aparatul omului. Daca ar fi un Strong, echolite, etc, treaba ar fi simpla. Multumesc!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu View Post
    Am calculator ,cablu null modem , soft o sa iau de pe net ,la oras.Problema e ca nu stiu cum sa pun o " imagine" cu ce program si pe care sa o pun. Am incercat pe crosat ,dar,nu stiu peste softul care este in receptor ce se poate pune. Nu as vrea sa fac o prostie , sa stric aparatul omului. Daca ar fi un Strong, echolite, etc, treaba ar fi simpla. Multumesc!
    Gasesti tot aici: http://www.rdi-dreambox.com/ pune un Gemini 4.2.1 un MgCamd 1.29 si tot acolo daca cauti o sa gasesti si keyfiles.. o sa revin in cursul serii si daca pana atunci nu-ti explica nimeni, o sa povestesc eu...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu View Post
    Am calculator ,cablu null modem , soft o sa iau de pe net ,la oras.Problema e ca nu stiu cum sa pun o " imagine" cu ce program si pe care sa o pun. Am incercat pe crosat ,dar,nu stiu peste softul care este in receptor ce se poate pune. Nu as vrea sa fac o prostie , sa stric aparatul omului. Daca ar fi un Strong, echolite, etc, treaba ar fi simpla. Multumesc!
    e mai simplu decit i-ti imaginezi,folosesti dream-up,pentru a pune o imagine in dream[procedura o gasestei pe forum]apoi cu dreambox control center[d.c.c.]pui in dream emulatoarele ,keyle,addon-urile
    nu ai cum sa strici dream-ul,e cea mai tare scula la ora asta si nu se strica asa usor
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da dar nu i-ati spus omului unde exact se pun emulatoarele.daca pui mgcamd de exemplu ,il copiezi prin ftp cu ajutorul programului DCC in var/bin si ii dai atributul 755.
    Softcam.key il pui in var/keys.Dar fara net,nu prea ai sanse mari sa vezi prea mult programele codate pentru care exista chei publice,deoarece le schimba destul de des.Poate doar TPS de pe 13 est.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa pun imaginea, dar de aici incolo nu mai stiu cum sa procedez pentru a pune emulatoare,key , cu ajutorul DCC. Cine are bunavointa sa ajute, multumesc anticipat. Este si imagine cu meniu in limba romana?
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu View Post
    Am reusit sa pun imaginea, dar de aici incolo nu mai stiu cum sa procedez pentru a pune emulatoare,key , cu ajutorul DCC. Cine are bunavointa sa ajute, multumesc anticipat. Este si imagine cu meniu in limba romana?
    Salut, cand e conectat la net, intrii in blue panel - addons - download from Gemini server - o sa-ti apara aici o lista, cauti Locale si in ala vezi ca e si lb romana. Selectezi, il downloadeaza il instaleaza, dai un restart la Enigma si e ok.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca aici nu am internet. Nu stiu cum sa pun emulatoare, key,addon fara internet. Am incercat cu DCC dar calculatorul nu imi vede receptorul. Nu am gasit nici info, decat doar pentru instalare imagine. Se pare ca va trebui sa renunt,imi cam pierd timpul. Multumesc celor ce mi-au dat indicatii!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top