Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine crapa.Am un ATI 9700PRO si da ecran albastru unde imi spune tot ceva de placa video.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi problema : nvidia 7300GS, placa base: ASRock 775Twins-hdtv ,procesador dual core intel pentium d 805,266 mhz,

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Aceiasi problema.
    CPU Intel Core2Duo 2,33
    MB Gigabyte GA-P35-S3L
    RAM 2GB
    Video Asus-EAH2400PRO-HTP-256M
    DVB SkyStar2 ver.2.3
    In schimb merge f.bine cu driverul ATI 7-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_55811
    __________________________________________________ _____________
    AKTA ,Opticum4100TSCR ,Strong4355evo ,SkyStar2 Rev2.3, LNB Alps 0,6db ,Offset 2,00/1,80_fibra ,pozitioner diseq1.2 Moteck V-Box II ,Actuator SuperPowerJack 18"(75Est<->24West)
    Last edited by willi21; 21st March 2008 at 09:14.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa skystar2 v2.6 , tecnisat 4.4.1 , nvidia 7300 GS 512mb driver nvidia forceware 169.21
    procesador dual core pentium 805 ,2666 mhz
    ram 1024 MB

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut aceeasi problema cu ati radeon x 1950.
    M-a chinuit vreo 3 sapatamani problema asta pentru ca nu stiam ce se intampla exact.
    Cu ultimul driver de la ATI Catalyst 8.3 a inceput sa-mi dea ecran albastru cu eroare pe ati2mtag.sys.
    Am luat un driver modificat de aici http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php (http://dl.techpowerup.com/softmod/ati2mtag.59746.zip) si merge perfect. Incercati si voi ca cine stie.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Underground
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare eu am o placa ATI Radeon 9250 de 128mb pc pentium 3 1000mhz,drivere tehnisat 4.3.2 si altdvb 2.2 si nu am avut nici o problema cu placa asta,am avut problema spusa de voi cu o alta placa nvidia geforce mmx 440.Cu respect.Papysv
    Papy The Rules Of The Underground

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Underground
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am versiunea 6.14.10.6476 astea le am de pe cd de la placa pe care l-am primit odata cu placa.Cu respect.Papysv
    Papy The Rules Of The Underground

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top