Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox CI + gbox

    am un modul Aston 1.05 si vreau sa-l folosesc pentru canaldigitaal(merge).
    cum fac gboxul sa vada cartela din modulul CI si s-o bage la bataie?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoti smartcardul din CAM si il pui in CardReaderul dreamului si gboxul o sa-l citeasca direct .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Scoti smartcardul din CAM si il pui in CardReaderul dreamului si gboxul o sa-l citeasca direct .

    n-am loc acolo.

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Free space

    Cat spatiu liber ar trebui sa aiba un Dream 500s daca are pe el un Gemini ultimu racnet cu un CCcam 2.0.8 plus keyle aferente? Nu am jocuri nu am nimik... in plus.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cam 18-20% trebuie sa-ti ramana liber.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prislea View Post
    n-am loc acolo.
    Cumperi Phoenix interface si o pui in serialul DM ; Astonul nu poate fi folosit la share , cardul trebuie citit de un program rulat de procesorul DM .

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prislea View Post
    n-am loc acolo.
    Daca te chinui putin, pot intra doua cardurile in slotul de la DM500

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau poate una de vodafone:P) inca nu m-am lamurit cum e si la dm 7020 cu simcardu:P)
    poate maine am sa imi sun la dream si o sa imi zica o voce dulce ca fac cloning, si sa phot de pamant si cellu si dreamu si vocea:P)))))))

    io zik sa asculti de @smv167 are dreptate , scoate cardu din Aston 1.05 si baga-l in gbox tre sa mearga daca nu te descurci te ajutam.
    citeam asta :
    Code:
    http://www.satellites.co.uk/satellite/cams-decoders-general/8410-aston-1-05-funcard5.html
    a se vedea ce a scris @rolfw

    io zik ca are dreptate si vezi de cand e postul .....12-01-2004 ... deci....

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Astonul nu poate fi folosit la share , cardul trebuie citit de un program rulat de procesorul DM .
    ok, merci, asta ma interesa.

    e un dm7020 cu max si focus in sloturile dm-ului, dar asta e, arunc maxul afara ca si asa expira in curand.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu arunca cardu.... :P) pastreaza-l .... cand ai sa fii mare ai sa intelegi mai bine:P)

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Cumperi Phoenix interface si o pui in serialul DM
    am pe-aici un "Chipdrive micro 100" serial, e bun la ceva?

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Daca te chinui putin, pot intra doua cardurile in slotul de la DM500
    salut
    tu ai reusit ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=sinangel;496811]sau poate una de vodafone:P) inca nu m-am lamurit cum e si la dm 7020 cu simcardu:P)


    slotul este mort
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top