Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default SOLUTZIE pentru NOTA 10-pe TV SPORT

    ESTE VALABILA doar pentru receptoarele care incep cu SQR 506XX..XX

    1. pornitzi aparatul shi lasati-l pe TVR2
    2. APASATI simultan P+ P- ( da am uitat p+ p- de pe panoul frontal) APARTUL se va stinge singur
    nu va speriatzi
    3. APARATUL va porni din nou si va apare pe ecran un mesaj unde va scrie ca va incarca noul soft.
    procentajul nu va avansa 2-3 minute ( astetazti ) dupa care se va incarca pina la 94% dupa care se va opri 2-3 min apoi va continua pina la 100%
    PROOCESUL ACESA ( de incarcare a softului) SE VA REPETA DE 2 ORI

    4. DUPA CE VA AJUNGE LA 100% A DOUA OARA SE VA OPTI SIGRUR SHI VA RAMANE IN STANDE -BY 1-2 MINUTE

    5. VA PORNI DIN NOU SHI SURPRIZA EROARE NOTA 10 VA DISPARE

    BAFTA

    REPET ESTE VALABIL
    1. DOAR PENTRU APARATELE CARE INCEP CU SERIA SQR 506XX..XX
    2. DOAR PENTRU APARATELE CARE DAU FOARTE DES NOTA 10



    ASTEPT CONFIRMARE VOASTRA

    SIRIUS

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zi de unde ai scos procedura asta pentru ca nu vreau sa fac teste sinucigase pe un receptor fara RS-232...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default nota10

    merge doar daca ai aparat care incepe cu SQR 506XX..XX
    pentru alte aparate care incep cu alte serii NU am probat ( nu am avut curaj)

    DACA NU ma cau-ti si-ti trimit un alt deco ,iar daca merge i-mi esti dator cu....

    astazi am rezolvat 2 aparate


    sirius

  4. #4
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu merge cu procedura de mai sus se poate apela la ghicitoare, se poate da in bobi, se poate lua flexu sau desfacatoru de conserve....mai sunt o gramada de rezolvari ca sa nu mai apara note 10 NICIODATA......

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, am inteles....asta e o procedura "ascunsa" pentru a face update de soft....asta ca sa nu mai porneasca automat la toti nestiutorii si sa-l scoata din priza si sa obtina o conserva defecta...nu cred ca trebuie neaparat sa lasi pe TVR2 ci pe orice program de pe 12723....dar eu am conserva 1120 si la asta nu merge de nici o culoare procedura(de fapt si frecventa pe care e simulata prezenta softului pentru conserva 1120 difera-12687)...daca apesi P-P+ in acelasi timp nu se obtine decat o comutare a canalului, nimic mai mult...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde cunosti sirius manevrele astea ? Stiam ca nu sunt publice
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm cele spuse de sirius....este adevarat ca mi-a luat-o inainte cu informatia ) oricum am rezolvat 2 receptoare cu probleme utilizand comenzile de mai sus.....

    Chiar si pe un receptor care nu avea probleme am facut update....totul functioneaza.


    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pentru HS-1120 ce solutie este? Amarastenii de noi, care am pus pe picioare DIGI, nu avem diseq, EPG - cand vrea receptorul, in schimb avem note 10, etc

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Si pentru HS-1120 ce solutie este? Amarastenii de noi, care am pus pe picioare DIGI, nu avem diseq, EPG - cand vrea receptorul, in schimb avem note 10, etc
    Fanta stie dar nu vrea sa ne spuna care sunt solutiile pt 1120
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tulai dreq da` alte SQR ce are?
    Al meu e SQR504xxxx si am facut de 3 ori chestia asta pana acuma. ultima versiune de soft e 30.06.2005
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160...

    se face mentiunea ca se apasa P+ si P- de pe receptor nu de pe telecomanda
    a doua mentiune se refera la faptul ca daca receptorul este nepornit mai mult timp (chiar lasat in stand-by) oricum va afisa nota10 pe anumite pachete si trebuie sunat AGAIN ptr activare la 0314004001 (reinitializarea se face practic instantaneu pe canalul tvr1) - recomandarea este sa fie pornit macar o data la 3 zile altfel va trebui reinitializata cartela
    a treia mentiune se refera la faptul ca actualizarea se face excelent si pentru receptoarele cu seria SQR0504XXXXX
    a patra mentiune este versiunea si data ultimului soft disponibil la download ptr 1160 : SW 1.15a / 30.06.2005
    a cincea mentiune se refera la EPG - ptr a-l afisa/actualiza receptorul trebuie lasat minim 30 sec pe tvr1
    cleo
    ps imi cer scuze daca printre mentiunile facute se regasesc unele postate deja pe forum ; ele s-au facut ptr a sintetiza o serie de probleme semnalate si/sau rezolvate

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si sintezele pentru 1120 unde sunt.....? oare DigiTV nu e obligat(cel putin moral) sa acorde suport pentru ambele versiuni de conserve?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....pana la urma conserva 1160 trebuie lasata pe TVR2 sau pe orice program de pe 12723?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default ?

    HEHE
    astea sunt sinteze facute de MINE si eu nu am nici o legatura nu RCS/RDS
    daca posedam 1120 va povesteam si despre acesta
    ce stiu sigur este ca am instalat citeva 1120 dar cu antene si lnb altele decit cele din kitul original si nici unul nu a avut probleme deosebite
    asa ca...poate s-o gasi cineva p-aci sa raspunda si la restul de probleme care sunt(inca) nerezolvate
    bafta
    cleo
    ps - nu am incercat pe alt canal - dar nu vad ce problema ar fi folosirea stricta a canalului TVR2?
    pps - ce ar fi sa incerci TU si pe alte canale de pe TP-ul mentionat si sa ne spui si noua?!?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OBOSITOARE CONSERVELE ASTEA...Daca nu esti Doctor in electronica, stai si te uiti la NOTA 10...
    Morala: Sa dea receptorul gratis si nu ma bag client la RCS...

    In legatura cu metoda(manevra) ascunsa de up-grade, informatia vine de la providerul receptoarelor pentru service-ul din Romania...
    Salut Prieteni!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nota 4 pentru The The
    By Unuseroarecare in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 4th June 2006, 08:46
  2. Solutzie Socket 939, SS2 2.6 d pls
    By pom in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2006, 07:02
  3. Nota 10 la Tv Sport pe Max!!?
    By iordache in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2006, 00:26
  4. Antena1, TVR2, TV SPORT - NOTA 10 ???
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 1st February 2006, 20:57
  5. Replies: 8
    Last Post: 21st February 2004, 21:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top