Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Mar 2006
  Location
  OLTENIA
  Posts
  2,109
  Posts Thanks / Likes

  Default Vodafone-Internet mobil la viteze de pana la 7,2 Mbps si HSUPA in 355 de localitati

  Incepand de astazi, oferim clientilor nostri servicii de date mobile 3G broadband la viteze de pana la 7,2 Mbps, in intreaga acoperire a retelei 3G si adaugam in portofoliul nostru optiunea HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access), care ridica viteza de incarcare (upload) a datelor mobile pana la 1,44 Mbps.

  Dezvoltarea retelei si serviciilor de date reprezinta una dintre directiile strategice ale Vodafone Group de a ne diferentia pe piata comunicatiilor mobile prin servicii de tip Mobile Plus.

  In aceasta luna, Vodafone Romania a incheiat migrarea retelelor sale 2G si 3G catre o platforma comuna bazata in totalitate pe Protocol Internet (IP), ingloband standardele de ultima ora ale industriei telecomunicatiilor. Noua platforma este unica in Romania si permite interoperabilitatea solutiilor de la diversi furnizori, precum si evolutia catre tehnologiile viitorului, cum sunt LTE, Wimax.

  „Lansarea de astazi este o premiera. Pentru prima data in Romania, oferim clientilor nostri servicii 3G broadband la viteze de 7,2 Mbps si HSUPA disponibile intr-un numar total de 355 de localitati, pentru 45% din populatia tarii. Cu aceasta ocazie, tin sa le multumesc colegilor din Technology pentru eforturile lor, ce au dus la implementarea acestei retele” - Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

  In afara de avantajele unice furnizate prin viteze ridicate de incarcare si descarcare de date, punem acum la dispozitia acestora si noi oferte de date mobile, precum si de 2 noi modele de laptop-uri, Toshiba si Dell, disponibile la pachet cu abonamente de date mobile.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cand esti pe locul 2 oferi si pe dracu , doar-doar ....

 3. #3
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  1,147
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu am HSUPA de la ei , cu cel mai tare modem al lor. Daca prinde 2 Mb/sec e bine. Upload-ul abia ajunga la 1 Mb indiferent unde as incerca. Nu am timp sa ma cert cu ei ca i-as pune sa-mi arate si mie in ce cazuri ajunge la viteza maxima... sau macar sa se aproprie.
  Din pacate si Orange-ul e la fel.... mai mare reclama.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top