Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Cool Viaccess vs. Conax?

    Ce parere aveti, daca e de ales, care card e mai potrivit (suport mai bun in softcam-uri), Viaccess sau Conax?

    Eu am MAX TV cu Viaccess (pe un DM600 PVR). Dupa cum probabil stiti MAX transmite codat cu viaccess si conax, si daca se va putea as vrea sa schimb cardul cu unul conax.
    Mi se pare mie sau mai multe cam-uri care decodeaza conax decat viacces?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-l asa ca nu e nimic .

  3. #3
    Trnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Conax s-ar putea sa ai probleme cu AU. Nu e o regula, dar am vazut destule cazuri.

  4. #4
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    La Conax s-ar putea sa ai probleme cu AU. Nu e o regula, dar am vazut destule cazuri.
    si la viaccess sant probleme cu AU ( cccam )
    trebuie s-l vrjesc odat pe lun cu gbox2.1b s-si dea drumul
    stie cineva dac mai face AU cu camd3 ?
    ms fain
    adevrul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    si la viaccess sant probleme cu AU ( cccam )
    trebuie s-l vrjesc odat pe lun cu gbox2.1b s-si dea drumul
    stie cineva dac mai face AU cu camd3 ?
    ms fain
    Am viaccess si folosesc camd3 din iulie fara probleme lunare...

    M-ati convins, nu mai schimb cardul pe conax. De fapt, daca am reusit sa setez boxu' sa mearga cum vreau (traiasca PLi ) de ce sa schimb "echipa"...
    Last edited by kotka; 18th March 2008 at 23:15.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top