Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Question PLi pe DM600 PVR: "Cards not inserted"

    Am o problema cu PLi (Iolite) pe DM600 PVR... desi am cardul (MAXTV cu Viaccess) introdus in slot, canalele codate nu merg desi am incercat sa folosesc aceleasi CAMuri care merg pt pachetul meu cu Gemini (Camd3, Scam...)... problema pare a fi ca nu recunoaste cardul, la "card info" spune "cards not inserted".
    Nu se pune problema sa nu faca contact, pt ca la un reboot cu Gemini (folosesc Barry Allen pt multiboot) merge.

    Vreo solutie?

    Vreau sa incerc si alte imagini pt ca pe Gemini mi se blocheaza inregistrarea canalelor non-FTA dupa cateva minute. De fapt, se blocheaza cam-urile cand HDD intern functioneaza (de exemplu un transfer lung prin FTP blocheaza cam-ul dupa un nr de minute); SO nu se blocheaza, dar trebuie sa repornesc cam-ul.

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin-o la setarile originale sau reinstaleaza imaginea. Probabil ai umblat pe la setarile cam-ului prin FTP si ai modificat ceva pe acolo. E prea complicat sa te apuci sa cauti ce fisier ai modificat asa ca "Defaul settings" sau imaginea pusa din nou.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Revin-o la setarile originale sau reinstaleaza imaginea.
    Problema apare imediat dupa instalare. Tot ce fac e sa instalez cu butonul albastru un softcam (Camd3 de exemplu).
    Prima data am instalat imaginea prin serial... acum am BarryAllen asa e ca e mai simplu si mai ales rapid de testat o reinstalare...

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca imaginea este pentru modelul tau de Dream si eventual descarca imaginea inca o data de pe pagina oficiala PLi (http://www.pli-images.org/downloads.php?download_id=39). Daca si asa face in continuare figuri, inseamna ca e un bug la versiunea pentru DM600.
    In situatia asta, singura varianta ar fi sa instalezi manual emurile care te intereseaza.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Problema rezolvata

    Am scris si pe forum la pli-images.org si cu ajutorul lor am rezolvat problema. Ideea e ca ar fi trebuit sa aleg cam-ul si la "default cam". Eu nu alesesem nimic la default cam, ci am asociat cam-ul doar cu providerul. E drept ca a trebuit sa restartez cam-ul manual de vreo 3 ori, dar a pornit si merge bine. In plus, si inregistrarea merge bine - deocamdata 2 ore si nu da semne de oboseala... las sa inregistreze peste noapte sa vedem In plus, PLi stie sa faca din DM600 PVR un "dual engine", un canal se inregistreaza si ma pot uita la altul...

    Cred ca raman pe PLi!
    Last edited by kotka; 18th March 2008 at 23:00.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top