Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: EPG Digi

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default EPG Digi

    In primul rand o chestie:

    EPG-ul Digi apare pe site-ul www.digitv.ro
    Nu este o idee rea, insa ce rost are daca nu apare pe receptorul Digi. Daca butonez printre canalele Digi pe Dreambox imi apare EPG, insa conserva Digi nu-mi arata nici un eveniment EPG ... De ce? Da cineva un raspuns?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca nu e peste tot. Zilele trecute era doar pe transponderul cu TVR1
    SHALOM

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasi pe TVR1 vreo 5 minute si iti intra EPG-ul pe toate programele pe care e disponibil. Cel putin la mine (cu prima varianta de soft) asta se intampla. Daca nu trec peste TVR1 nici vorba de EPG. Ca si cum n-ar fi.
    Ca sa nu mai zic, ca uneori uita sa se mai actualizeze dupa ora

    P.S. Vreau EPG si la Cartoon Sa pot afla cand e [email protected]

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa-l lasi si 2 secole, pana behai, pe TVR1 si TVR2 si orice alt post, epg-ul se incarca doar cand opresti conserva si stai iarasi pana booteaza, si daca ii convine, incarca EPG. Pe Dreambox intra in cateva secunde dupa ce-l pornesti. Deci e clar buba la conserva.!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Deci e clar buba la conserva.!
    Concluzie: Conserva Digi - sursa tuturor "relelor"
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Poti sa-l lasi si 2 secole .... daca ii convine, incarca EPG....
    Cred ca ai dreptate. Aseara n-am avut EPG pe nici un program. L-am lasat pe TVR1, l-am oprit, l-am repornit, tot tacamul obisnuit. Nimic

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al meu numai in weekend a avut epg. in rest pauza. cred ca ii dau un topor si il trimit apoi la Hunedoara in combinat la topit.

  8. #8
    bleah_bla
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    La mine merge EPG perfect azi... a mers toata ziua si sper sa mearga in continuare... Au reusit baietii de la DTH sa repare buba sau am reusit eu sa setez borcanul?

  9. #9
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decat sa-l lasi vreo nu stiu cate minute pe tvr1 sau 2 si sa risti sa adormi cu telecomanda in mna, mai bine il lasi pe spice si mai vezi si tu una-alta dupa care nu-ti mai trebe epg.....
    oricum si cand este epg, pe hss1160 al meu la viasat explorer apare chestia aia cu moise guran care e de fapt transmisa pe antena 3 de la ora 10 .....va dati seama ca astia incurca si canalele.....bine ca n-au pus sport pe spice.....

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default epg

    la mine acuma am vazut ca e in slovaca, cum dracu fac, este si in romana?
    pana acuma nu m-a interesat dar vreau sa vad pe cionemax programul si e in limba slovaca!
    Poate stie careva cum sa schimb in romana
    multumesc

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    la mine acuma am vazut ca e in slovaca, cum dracu fac, este si in romana?
    pana acuma nu m-a interesat dar vreau sa vad pe cionemax programul si e in limba slovaca!
    Poate stie careva cum sa schimb in romana
    multumesc
    Trebuie sa pui default language la meniu pe romana.
    DigiTV (Extra Complet) - Hss1160 - Offset 0.9m - LNB LazerGold 0.3dB + DM500

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si inca o remarca: EPG-ul ar putea fi mult mai detailat in ceea ce priveste descrierea emisiunii/filmului. La filme ar putea sa faca un scurt rezumat, numele actorilor, natia filmului, anul realizarii, regizor. Nu de alta dar daca tot sunt inserate datele si banuiesc ca se face copy/paste de pe un portal, macar sa dea informatii detailate.
    Eu personal citesc EPG-urile, si apreciez mult existenta lor, aceasta da o valoare adaugata serviciului de televiziune digitala si prezinta o mica parte din profesionalism.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top