Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Setup Altdvb pentru antena max 3 lnb

    Noroc!

    Stie cineva cum trebuie sa fac setup Altdvb 2.2 ca sa mearga cu antena Maxtv 3 Lnb (hotbird, sirius, eutelsat)?

    Am skystar2 vers. 2.8 cu driver 4.4.1

    Multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ex:
    13E - LNB1
    16E - LNB2
    5E - LNB3

    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Stie cineva merge skystar2 vers. 2.6 cu driver 4.4.0 cu Comutator DiSEqC 1.2 - 8/1 e un model DiSEqC 1.1 ca cel de aici: http://digitalsatelit.ro/shop/produc...roducts_id=115
    Cu setarile lui mm7163 merg primele, 4 LNB celelalte 4 am vreo sansa sa le pornesc sau leam cumparat degeaba?
    Foloseste cineva Comutator DiSEqC 1.2 - 8/1 , cu ce player ,driver merge ?
    si ce setari face ca la mine nu vrea . La AltDVB 2.2 cred ca am incercat toate variantele posibile de setari.
    LuciB

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te uiti pe el, scrie ca se foloseste Uncommited 1-8 pentru 8/1.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pun Uncommited CMD 0 - CMD x nu comuta deloc nici pe primele LNB. Ramine pe satelitul (LNB) pe care era inainte sa fac setarile, schimbind canalele am semnal doar pe satelitul pe care era inainte sa fac setarile indiferent care era ( dintre primele 4 LNB )
    Asta e modelul exact
    http://www.emp-centauri.cz/products....13&nazev=P.168

    Daca pun Uncommited AltDVB atunci cind schimb satelitul da mesajul asta:

    DiSEqC setup Sat ID=2 (1W)
    >Switch-1:LNB3 Type=Uncommited
    RawCmd:Not suported

    La commited arata asa :
    DiSEqC setup Sat ID=3 (13W)
    >Switch-1:LNB2 Type=Commited
    Select LNB2 / PosB-OptA

    La RawData Arata asa:
    DiSEqC setup Sat ID=2 (1W)
    >Switch-1:LNB3 Type=RawData
    RawCmd:Not suported

    Mesajele le afisaza intro casuta ce se deschide atunci cind nu comuta (afiseaza toate comenzile de cind a fost deschis ultima data AltDVB)

    miar place mult sa mearga toate dar se pare ca nu vrea, (ProgDVB se bloca de tot sau nu avea semnal in functie de versiune, mergea doar primul LNB )
    LuciB

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat Plugins SS2DiSEqC v1.8 by Mibi daca era in folderul AltDVB comuta foarte defectuos doar la comenzi manuale setat pas cu pas si dupa aproximativ 3 minute comuta singur aiuria. Daca il pun altundeva pe hard (nu in folderul AltDVB ) nu mai comuta singur dupa 3 minute. In ambele cazuri nu comuta singur de pe un satelit pe altul trebuia sa ii dau eu comenzi pas cu pas Desi memoram pozitia fiecarui satelit . Am incercat si cu skynet.sys original si cu skynet.sys modificat (cel din linkul de mai sus ) merge la fel cu amidoua.
    Dupa ce folosesc SS2DiSEqC v1.8 by Mibi trebuie restart la calculator sa se reseteze DiSEqC ul sa functioneze commited macar asa merg bine primele 4 LNB.
    SS2DiSEqC v1.8 by Mibi se pare ca nu a fost facut sa functioneze cu DiSEqC 8/1, desi cred ca sar putea modifica destul de usor sa mearga. La ficare comanda de doi pasi est comuta LNB urmator (3 pasi al treilea LNB 4 pasi al patrulea LNB)la comenzle spre vest comuta in sens invers si nu se blocheaza la ultimul LNB se comuta in inel trece din LNB 8 In LNB 1 (daca e pe LNB 7 la comanda 3 pasi est comuta LNB 1)
    LuciB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top