Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lisboa
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale romanesti

    Buna ziua, la toti, am asa intrebare la voi,
    Am un LNB la Sirius, si sint in Portugalia, de vreo citeva zile a aparut Taraf,Etno si inca ceva dar Pro TV, Acasa, HBO si mai sunt unele scrie ca sunt blocate dar au aratat si acuma nu mai arata cum as putea sa le pun sa functioneze, e straniu ca Taraf merge dar altele nu merg este nevoie de introdus chey sau este alta posibilitate de pune in functiune.
    Va multumesc si o zi buna la toti.
    Cam Matrix revolution, Nagra, Tv Cabo

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Taraf, Etno ,Meteo sunt FTA (la liber adica necodate) si sunt oferite in pachetul AKTA , PRO TV , Acasa tv sunt transmise codat pe un transponder separat si sunt ale trustului Media PRO. Ca sa le vezi si pe celelante nu ai decat o singura varianta sa te abonezi.
    Last edited by Militianu; 14th March 2008 at 19:51.

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cele mentionate de tine nu se vede nimic free , doar "pro tv international" se vede FTA si il mai gasesti tot free pe 16 grade est ,

    modalitatea de vizionare ar fi doar prin cartela oficiala la unul din DTH-urile romanesti sau prin sharing prin net, daca gasesti omul dispus sa faca asta) adica cineva cu card oficial sa iti sharuiasca pe net cardul)

    o alta posibilitate ar fi sa te uiti pe internet

    aici este o adresa
    unde sunt canale romanesti dar dupa ce instalezi programul "sopcast" ( http://download.sopcast.cn/download/SopCast.zip ) vezi si mai mult uitlizand browserul de internet : internet explorer
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    din cele mentionate de tine nu se vede nimic free , doar "pro tv international" se vede FTA si il mai gasesti tot free pe 16 grade est ,

    modalitatea de vizionare ar fi doar prin cartela oficiala la unul din DTH-urile romanesti sau prin sharing prin net, daca gasesti omul dispus sa faca asta) adica cineva cu card oficial sa iti sharuiasca pe net cardul)

    o alta posibilitate ar fi sa te uiti pe internet

    aici este o adresa
    unde sunt canale romanesti dar dupa ce instalezi programul "sopcast" ( http://download.sopcast.cn/download/SopCast.zip ) vezi si mai mult uitlizand browserul de internet : internet explorer
    Eu am instalat SOPCAST dar nu pot vedea nimic de pe pagina ce ai pus-o, nu mi se deschide nici un canal tv.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Mersi mult,aici imi merge.

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clauditu View Post
    Eu am instalat SOPCAST dar nu pot vedea nimic de pe pagina ce ai pus-o, nu mi se deschide nici un canal tv.
    incearca la toate
    unele nu au decat o iconita cu "romanian tv"
    daca pui in link in loc de romanesti hbo2 ghici ce vezi?

    PROBABIL NICI NU AI MARE VITEZA LA INTERNET
    iti trebuie minim 1,5 Mbs ca sa vezi

    sau se poate sa nu fi setat bine internet explorer
    trebuie sa activezi ( sa permiti "Always Allow Pop-ups from This site " sa deschida site-ul este o dunga galbena in partea de sus a site-ului )
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by clauditu View Post
    Mersi mult,aici imi merge.
    Mai nou se pare ca nici asta nu mai merge, a fost suspendat. In schimb se vede f bine Protv si alte posturi romanesti pe www.cool-tv.net (am instalat ultima versiune de sopcast de pe site - 3.1) Cu o banda de 1 mbps majoritatea posturilor se vad bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top