Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Question Problemes cu Emu Gbox & Dm500 !!

    Buna
    Am un DM500 cu Gbox 2.1B card local D+ I:{ 02 } X:{ 08 } GP 4.3.1 .
    Deci problema este ca a început D+ sa faca figuri ,se bloqueaza
    la început a crezut ca este de la cardul meu lam scos am dat reboot si la fel ...
    ma întrebam este numai la mine sau mai are cineva aceas problema
    Mersi ....



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu n-am card local D+ dar si la mine se mai blocheaza D+.In special cand merge pe SciFi.Problema e ca trebuie sa dau reboot/restart emu ca nu mai merg nici restul pachetelor dupa ce se blocheaza D+.Weird.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Nu cumva rulezi in parelel si mgcamd ?
    Eu am sesizat de vre-o 2 saptamani ca se blocheaza gbox-ul ( 2.25, 2.1b in share ) pe D+ daca il folosesc in paralel cu mgcamd. Pur si simplu moare gbox-ul, mgcamd-ul continua sa mearga.
    Fara mgcamd parea ca merge asa ca am crezut ca e doar combinatia asta nefasta gbox+mgcamd.

    L.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by L_DM500s View Post
    Salut,

    Nu cumva rulezi in parelel si mgcamd ?
    Eu am sesizat de vre-o 2 saptamani ca se blocheaza gbox-ul ( 2.25, 2.1b in share ) pe D+ daca il folosesc in paralel cu mgcamd. Pur si simplu moare gbox-ul, mgcamd-ul continua sa mearga.
    Fara mgcamd parea ca merge asa ca am crezut ca e doar combinatia asta nefasta gbox+mgcamd.

    L.
    nu folosesc MgCamd
    Am încercat si eu dar a ramas doar o tentativa ...se pare ca totusi problemele vin de la D+ ...
    în curînd Cardul SECA va iesi din uz ... eu orcum am cardul nou (Alb) neactiva ...astept ziua cea mare ....



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mere si cu combinatia gbox+mgcamd doar ca trebuie ceva modificat in mg_cfg.
    Chestia a gasito cineva de pe acest forum si daca vrea sa o faca publica nu are decat eu nu o voi face.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Nu prea am întales raspunsul tau ... Deci la tine merge Gbox+MGcamd dar nu vrei sa spui cum ... sa întaleg asta Frumos ... pai daca este asa mai bine nu te oboseai sa mai scri .



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mere si cu combinatia gbox+mgcamd doar ca trebuie ceva modificat in mg_cfg.
    Chestia a gasito cineva de pe acest forum si daca vrea sa o faca publica nu are decat eu nu o voi face.
    Poi nu de aia e sectiunea asta ca sa impartim cunostiintele cu cei care nu stiu? E o intrebare retorica doar...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mere si cu combinatia gbox+mgcamd doar ca trebuie ceva modificat in mg_cfg.
    Chestia a gasito cineva de pe acest forum si daca vrea sa o faca publica nu are decat eu nu o voi face.
    Asta e la fel cu ce scria ametitul ala despre Boom, ca a aparut nu stiu ce soft minune. Daca exista solutie pentru problema de mai sus, spune-o, aici nu este loc pentru "secrete de familie".

  9. #9
    ƨɯokıu, ƨɥıʇ Mentor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    cɐsnʇ qıu ɯnuʇı
    Posts
    618
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thx again, ovidiumarius™ http://rapidshare.com/files/99525920/mg_cfg

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimik nou , si cred ca @ovidiumarius asta e s.r.-ist(nu vreti sa stiti ce inseamna s.r)), de nu vrea sa de-a de la el , familie ? am ramas doar noi care ne ajutam , restul se pare ca se folosesc de uni , ca sa sea dea mari la alti:P)...
    incep sa devin rece ca @first si calculat ca @satwien .... sau poate indiferent ca ceilalti?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    nimik nou , si cred ca @ovidiumarius asta e s.r.-ist(nu vreti sa stiti ce inseamna s.r)), de nu vrea sa de-a de la el , familie ? am ramas doar noi care ne ajutam , restul se pare ca se folosesc de uni , ca sa sea dea mari la alti:P)...
    incep sa devin rece ca @first si calculat ca @satwien .... sau poate indiferent ca ceilalti?
    Eu zic ca e nevoie de voi aici, sincer nu inteleg pe aia care nu impartasesc cu altii cunostiintele dobandite... rusine lor
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este respectivul mg_cfg!
    Este cu totul altul.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    întrebarea era : Cineva cu Card de D+ si îl are în gbox si îi face figuri Asta era întrebare nu daca merge în Mgcamd ...
    Se pare ca nu prea au multi Abono la D+ deci trebuie sa mai caut si în alta parte ...
    Orcum mersi pt toate raspunsurile aici si în PM
    Multumesc la toti ,si nu uitati ca spiritul acestui forum era sa ne ajutam reciproc
    Salut.



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Card D+ nu am vazut pana acum asa ca nu pot sa-ti zic care e problema, dar daca se blocheaza tot gbox-ul (nu numai cartela), ar trebui sa vizualizezi logul de la gbox ( eventual sa-l sa salvezi in fisiser, fara sau cu putine peeruri ptr. a fi mai usor de urmarit), este posibil sa apara ceva mesaj de eroare inainte de blocare.

    Referitor la gbox+mgcamd, inainte de blocare apare eroarea de mai jos dupa care gbox se opreste.
    Code:
    couldn't open /dev/dvb/card0/demux0: 24 (Too many open files)
    cound not set ecm/emm filter for caid .... pid ....
    Se pare ca problema e cauzata de mgcamd care incearca sa faca au pe d+, daca se dezactiveaza au, problema dispare. Vestea buna e ca au pe tps va functiona in continuare.

  15. #15
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bbox multumesc ptr tip.

    Am testat dar in final am ajuns sa dezactivez AU de la gbox nu de la mgcam acum gbox-ul nu se mai blocheaza si merge ok pe D+.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top