Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default SonicView 4000 si RSC-rile


    Poate cineva sa confirma daca merg RSC-rile cu Sonicview 4000. Am un prieten cu un astfel de receiver, si nu am reusit sa 'deblocez' RSC-rile

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    * Set autoroll to off under system settings -> user options
    * Go to Menu
    * Select Entertainment and enter 7890
    * CODE will come up at the bottom - scroll down to code then click OK
    * Look for Cas < Nagravision>
    * Dish 01 01 00
    * Scroll down to line 10 and 11 for Keys 0
    * Scroll down to line 20 and 21 for keys 1




    Key 86
    Line 10: 00 00 00 00 00 00 00 00
    Line 11: 00 00 00 00 00 00 00 00

    Keys 96
    Line 20: 00 00 00 00 00 00 00 00
    Line 21: 00 00 00 00 00 00 00 00
    Quote Originally Posted by labi_1999 View Post
    Poate cineva sa confirma daca merg RSC-rile cu Sonicview 4000. Am un prieten cu un astfel de receiver, si nu am reusit sa 'deblocez' RSC-rile
    DA merg RSC si TVRI PTR GC introduci manual C101
    Last edited by balalaika; 13th March 2008 at 06:12.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rind nu vad providerul gc (C101)sub Nagravision. Am incercat sa adaug manual, dar nu se salveaza. Am modificat una existent , si ciudat dupa ce am scris C10100 la provider ID automat a recunoscut (s-a completat numele) ca fiind Globecast. Dar a aparut 8 rinduri (in loc de 4). Am sters ultimele patru, si am completat cele ramase (cum ai scris si tu). Exit si am ales sa salveze. Bine inteles nu mergea, iar mergind inapoi la chei gc iarasi disparuse. Unde gresesc, ce trebuie sa fac? Apropo tu ai completat numai cu zerouri. Ai facut numai ca sa vad 'pattern' -ul, sau asa trebuie?!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Globecast (C101) [Last update: Tues. Jan 15, 8:32 PM CST]

    86: 64 98 CF 47 51 64 4B C0 2B 46 2F 6E 34 CB EE 2C
    96: 88 57 C2 D7 ED 0C 62 6E AD 44 41 77 2C 86 6A 4F New

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi. Asta am introdus de fapt cum am precizat mai inainte. Insa problema e ca nu apare in mod normal (numai daca modific una existent pe C101, dupa care iarasi dispare )providerul gc la keys. La tine apare normal? Am introdus cel mai nou bin (bine inteles nu zice nimic ca ar merge gc cu el). Cum functioaneaza acel 'softkey' s-ar putea sa rezolv prin asa ceva?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am aparatul. Instructiunile l-am dat unui prieten prin telefon . Daca nu ma insel a trebuit sa editeze new provider C10100 dupa care au aparut rindurile,a introdus key si totul a fost Ok salveaza si vizionare placuta.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru ajutor.De fapt cel mai important lucru a fost sa aflu daca merge sau nu. Acum ca stiu sigur ca merge, o sa ma descurc cumva.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by labi_1999 View Post
    In primul rind nu vad providerul gc (C101)sub Nagravision. Am incercat sa adaug manual, dar nu se salveaza. Am modificat una existent , si ciudat dupa ce am scris C10100 la provider ID automat a recunoscut (s-a completat numele) ca fiind Globecast. Dar a aparut 8 rinduri (in loc de 4). Am sters ultimele patru, si am completat cele ramase (cum ai scris si tu). Exit si am ales sa salveze. Bine inteles nu mergea, iar mergind inapoi la chei gc iarasi disparuse. Unde gresesc, ce trebuie sa fac? Apropo tu ai completat numai cu zerouri. Ai facut numai ca sa vad 'pattern' -ul, sau asa trebuie?!
    Nu inteleg de ce nu-ti merge. Dupa cum descrii, totul suna OK. Eu am SV1000, si vad RSC-urile. Important e sa folosesti randurile: 10;11;20;21. Cheia noua e pe 20;21. Bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top