Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: M6 Music Black

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default M6 Music Black

    In momentul de fata utilizez o placa DVB Pinnacle PCTV Sat si primesc share pe ea de la un Dreambox. Pe Hotbird 13E am o mica problema cu unele canale cand se face decodarea. Aici ma refer la M6 Music Black la care key-le apar ca Viaccess si care se decodeaza foarte aleatoriu si isi pierde key-a dupa 1-2 minute si ramane blocat. Nu inteleg din ce motiv reactioneaza asa si ce ar trebui sa ii fac pentru ca decodarea se se efectueze fluent. Probleme similare mai am si cu Multivision.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - pune pluginurile pe rand...poate se "deranjeaza" unu pe altu.
    - fa-ti profile de pluginuri in altdvb
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M6 Music Black si Multivisioanele merg fara intreruperi cu vPlug2.1.6 dupa ce faci autoupdate (lasi aplicatia DVB pornita timp de 10-20 sec. pe un canal de pe transponderul 10873 V 27500).

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste ori share, ori vplug.
    Poti sa instalezi pe disc C cu vplug si pe D cu share si le folosesti dupa cum crezi tu ca vrei.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc doar share. Cu vplug nu am incercat inca dar imi doream sa pot folosi doar share si nu inteleg de ce restul canalelor se decodeaza ok iar M6 merge f intrerupt. Chiar si canalele cu irde** raman nedecodate pentru ceva vreme si vine cheia de irde** cand are chef. Ma gandesc ca e ceva legat de gbox totusi. Eu pana acum am fost pozitionat pe Astra 19.2e si acolo nu aveam canale in irde** si Viaccess asa ca nu am avut probleme. E posibil sa imi trimita cineva un gbox care functioneaza bine cu toate tipurile de codari?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Nu stiu daca asta e solutia, dar incearca asta (se aplica la AltDVB... la alte programe nu stiu ca nu am folosit):

    in lista unde apar listate sistemele de criptare pentru un anumit canal, sa ai grija ca primul sa fie CAID: 0500, PROV: 007C00, CRYPT SYSTEM: Viaccess. (valabil doar pentru canalele TPS).

    La multe canale din TPS (inclusiv M6 Music-urile de care ziceai), ca default, primul sistem care apare in lista este unul SECA. Gaseste-l pe cel de care ziceam mai sus, da doubleclick pe el astfel incat sa fie primul in lista si vezi atunci daca mai apar intreruperi. La mine asta a rezolvat problema, ca si eu am avut-o.

    Si inca ceva... ma mai gandesc... poate filosofez aiurea acuma, dar na depinde de la ce card primesti cheile prin share... sa fii atent ca primul sistem in lista aia sa fie cel corespunzator cardului de la care primesti cheile prin share. Incearca-le pe toate (Viaccess-urile) si vezi care nu da intreruperi. Se poate ca nu totdeauna sa fie vorba de acelasi sistem si sa trebuiasca sa le reincerci la un moment dat (in functie de cardul de unde vin cheile).


    BAV

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e valabil in cazul in care nu e bifat in vplug "functia" autoecm.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top