Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    27°57' - 45°15'
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Question canale HD in lista??

    Salut!
    Cum pot face sa-mi apara canalele HD in lista de programe la Gemini 4.3?
    Am reusit sa inregistrez streamul hd cu dm 7000 dar foarte multe canale HD nu apar in lista la scanare chiar si manuala sau comuta automat pe un canal SD (la sk* It de exemplu)..
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    27°57' - 45°15'
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Ideea e ca reusesc sa inregistrez pe dm7000 si sa vad pe pc (si chiar semi-live prin streaming pe Tvix) dar nu pe toate.
    Merg: luxe hd, melody zen, c*+ hd poland, digit*alb hd, euro*1080 de pe 23,5, dar am probleme cu celelalte pe care nu pot sa determin dm 7000 sa le vada in lista (evident de inters pt mine ar fi sk* it pt ca pe altele nu prea am semnal).
    Ma gandeam ca e vreo solutie, ca pentru cat ma uit eu la tv nu prea merita sa iau un kathy.
    Quote Originally Posted by stailus View Post
    e problema de modulatie am impresia. dm7000 nu stie dvb-s2 atunci chiar daca ti-ar aparea in lista nu ai putea sa le inregistrezi pentru ca tuneru nu simte semnalul

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    27°57' - 45°15'
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nicio parere

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    27°57' - 45°15'
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Poate-l muta un moderator atunci la RDI-HD pt pareri "caificate"

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai primit raspunsul de la stailus, majoritatea canalelor HD sunt transmise cu modulatie dvb-s2, cu dm7000 poti sa inregistrezi stream-ul doar in cazul canalelor transmise cu modulatie dvb.

  6. #6
    ƨɯokıu, ƨɥıʇ Mentor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    cɐsnʇ qıu ɯnuʇı
    Posts
    618
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    Ai primit raspunsul de la stailus, majoritatea canalelor HD sunt transmise cu modulatie dvb-s2, cu dm7000 poti sa inregistrezi stream-ul doar in cazul canalelor transmise cu modulatie dvb.
    pt Dm7020 e aceeasi regula?

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    27°57' - 45°15'
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    OK
    Multumesc am prins ideea macar acum stiu la ce sa nu incerc, bine ca am macar 12 canale HD si sunt si unele ok in dvb-s (tot ce nu e dvb-s2 merge ok, am testat).
    Asa ca se pot vedea cu un DM70xx si un Tvix sau un PC puternic: luxe hd si hd uk, melody zen (9e), c*+ hd poland (13e 3canale), digit*alb hd(2 canale), euro*1080 (3 canale -23,5e) si mai ales HD suisse(13e).


    Quote Originally Posted by bbox View Post
    Ai primit raspunsul de la stailus, majoritatea canalelor HD sunt transmise cu modulatie dvb-s2, cu dm7000 poti sa inregistrezi stream-ul doar in cazul canalelor transmise cu modulatie dvb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top