Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Switch- the service could not be found

    Asta imi da pe ecran noul meu dream 500s. Desi aseara mergea super. Ceva ajutor?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am dat de cateva zeci de ori. Nimik...In dreapta ecranului imi afiseaza semnal asa ca nu stiu daca e de acolo. La inceput facea cateva secunde si pornea apoi nu a mai vrut deloc. Si ca o confirmare ca nu e de la LNB am comutat pe Echosmart si totul e ok...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca scanare manuala pe un transponder.
    SHALOM

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am oprit o perioada si acum vad ca a luat-o. Sa fie de la tuner? Nu stiu ce sa mai zic. O sa-l las sa mearga toata noaptea si daca nu asta e.later... a inceput iar!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba pls imaginea ca nu dureaza:P) (no.1 remains GEMINI)
    sterge settingurile(vezi @first_zipper) , si baga un rdi settings
    tre sa mearga musai , daca nu .. scrie-ne si te deslushim:P)

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diseqc switch ?

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat setari si pentru motor insa am mers pentru inceput pe un singur satelit.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu zic ca e de la imagine! Mai pune-o o data, eventual pe seriala, cu 2-3 flash erase in prealabil.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un prieten de-al meu a avut aceiasi problema. Dupa multe img. testate acelasi rezultat = 0 . A mai incercat si cu alte surse de tensiune ( merge cateva ore si dupa aceia gata ) si tot nu a vrut , in concluzie este tunerul . Nasol. Poate la tine este altceva , ar fi bine

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult de ajutor. Imaginea se poate pune numai cu null modem sau si pe LAN? Nu prea ma ajuta port comul meu...
    Later: Am constata urmatoarele. Dupa un nou factory reset am scanat Intelsat si nu mi-a gasit decat 3 canale. Din astea merge doar unul free si nu mai face kestia aia cu service bla bla. Cu putty nu am reusit sa ma conectez in nici un fel la dream. Cam atat pana la urmatoarele teste...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin si va rog ca pana la urma sa ma edifice cineva pas cu pas cu toate manevrele care se fac unui dream. Sper sa nu cer prea mult. Incepand de la instalarea unei imagini si a celorlalte softuri adiacente... Am tot citit pe forum insa timpul ama omoara si nu reusesc sa pun cap la cap toata treaba.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit ceva asemanator. In urma multor incercari, schimbari de img, lnb setari etc am ajuns la concluzia ca s-a bulit ceva. Nu era tunerul ci un integrat(nu mai stiu cum se numeste dar scrie pe el LK sau ceva de genul). Incerca sa pui un recv in loop pe el si vezi daca ai semnal atunci pe polaritatea pe care e celalalt receiver.
    L-am trimis in service si s-a rezolvat.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    una din modalitatile de a aduce dreamul la viata:



    iar acu marit:


    trebuie de conectat astea (1 si 2) cu un fir (de la casti de ex.)

    multumiri lui lagush
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  14. #14
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea o pui fie cu dreamup pe cablu nullmodem (programul il gasesti pe rdi-dreambox) fie cu flashwizard pe retea . Daca ai nullmodem e preferabil asa. Sunt simplu de folosit ambele. Alege o imagine tot de pe rdi-dreambox ex. gemini 4.20 4.30 etc si incarc-o

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader
    Nu era tunerul ci un integrat(nu mai stiu cum se numeste dar scrie pe el LK sau ceva de genul)
    poate (U 70)LT1930 ?
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top