Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default Are cineva ss2 instalat pe serverul de internet ?

    Ma confrunt cu o situatie pe care nu reusesc sa o depasesc si anume :
    Pe calc . care are instalata placa ss2 ,primesc si net din retea ,dar de la acesta trebuie sa dau net si pe un al doilea calc (fiimiu )din casa .
    Pe calc meu am win XP si am incercat ca prima solutie de share net, winroute ,dar am avut mari probleme la download de pe satelit (in momentul in care winroute este activat este imposibil sa mai fac download ,intr-cit toate fisierele venite raman in temp .se poate vedea cum se incetineste traficul si apoi opreste uitindu-ma in ffm la status)
    Am renuntat la winroute si am instalat wingate .netul merge perfect ,dar am probleme si mai mari cu satelitul si anume trece pe semnal zero server 4pc,dupa ceva timp de la deschiderea wingate-ului.
    ARE CINEVA DINTRE VOI PUS PE CALCULATORUL CU PLACA DVB SI UN SOFT DE INTERNET SHARING?
    Doresc sa realizez ambele lucruri pe acelasi calc fiindca oricum calc sta pornit non stop.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe calculatorul tau faci internet conection share. te loghezi la skynet de pe calc asta .
    la calc al doilea pui proxi (http si socks).
    eu folosec myie2 si are posibilitate de a seta proxi putand sa ies pe unde vrea (cablu sau sat).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Are cineva internet de la strongsat ?
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2005, 09:26
  2. A instalat cineva skystar2 in linux?
    By sadicool in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 29th July 2004, 12:38
  3. INTERNET PRIN SATELIT !! STIE CINEVA CUM??
    By yry97 in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 20th May 2004, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top