Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default Echo 7X1 si ADAPTOR WIRELESS WI-FI 2007

    Am deschis acest topic pentru a posta experientele voastre legate de sharuirea cartelei pe cit mai multe receivere Echo 7XX.
    Am instalat pe 5 receivere Echosmart (4X771+1X791) legate in serie adica fara adaptor Wireless, pe o distanta de 25m intre primul si ultimul receiver si merge perfect, pe card via Max.
    Am mai instalat si pe 3 receivere cu Adaptor Wireless si asemeni merge bine, pe card via.
    Ma intereseaza daca a instalat cineva pe 10+1 receivere folosind Wi-Fi 2007 si pe ce distanta maxima garantata ar merge De exemplu, la o cladire cu 2 nivele unde raza maxima intre rec cu card si cele secundare ar fi de 25m linie dreapta ar merge pe card via ?
    Multumesc anticipat celor ce doresc sa impartaseasca experienta lor.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Am deschis acest topic pentru a posta experientele voastre legate de sharuirea cartelei pe cit mai multe receivere Echo 7XX.
    Am instalat pe 5 receivere Echosmart (4X771+1X791) legate in serie adica fara adaptor Wireless, pe o distanta de 25m intre primul si ultimul receiver si merge perfect, pe card via Max.
    Am mai instalat si pe 3 receivere cu Adaptor Wireless si asemeni merge bine, pe card via.
    Ma intereseaza daca a instalat cineva pe 10+1 receivere folosind Wi-Fi 2007 si pe ce distanta maxima garantata ar merge De exemplu, la o cladire cu 2 nivele unde raza maxima intre rec cu card si cele secundare ar fi de 25m linie dreapta ar merge pe card via ?
    Multumesc anticipat celor ce doresc sa impartaseasca experienta lor.
    Imi dai configuratia firelor?adica in ce ordine ai pus firele si cum le-ai legat intre ele si ce soft ai bagat in receptoare,eu am incercat cu emitatoarele wi-fi si nu mi-a mers si cu cablu am pus 8 receptoare dar mai se blocheaza uneori sau daca se ia curentul nu mai imi pornesc receptoarele.Receptoarele sant 770 si 790.Tot cu card de max am pus.
    Not Me!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am testat pe 3 rec. cu card conax.softul pe ele e v2.92.distanta de la master la slave este de 30 m in linie dreapta.
    boy2good

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tweety:Configuratia ar fi asta:
    MASTER - SLAVE1 / 2-3 ... 3-2 ... 5-5 (crossover)
    SLAVE1 - SLAVE2 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE2 - SLAVE3 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE3 - SLAVE4 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE5 - SLAVE4/ 2-2...3-3...5-5 (pin to pin )
    Receiverele au fost legate intre ele cu un cablu de retea. Iti recomand sa folosesti cablu cu ecranare cit mai buna...

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu wi-fi ar trebui sa mearga mult mai multe receptoare

    despre partea cu sharingul local prin cablu
    poti sa citesti ce am scris aici

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...postcount=2944
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @tweety:Configuratia ar fi asta:
    MASTER - SLAVE1 / 2-3 ... 3-2 ... 5-5 (crossover)
    SLAVE1 - SLAVE2 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE2 - SLAVE3 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE3 - SLAVE4 / 2-2 ... 3-3 ... 5-5 (pin to pin)
    SLAVE5 - SLAVE4/ 2-2...3-3...5-5 (pin to pin )
    Receiverele au fost legate intre ele cu un cablu de retea. Iti recomand sa folosesti cablu cu ecranare cit mai buna...
    Si ce sot ai bagat?si ordinea firelor,adica exact cum le-ai lipit(culorile).
    Not Me!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @twety:
    Am folosit perechea portocalie si un maro dar sincer nu-mi amintesc ordinea. Amn ales aceste culori dupa ce am citit pe alt forum ca astea ar fi cel mai bine de folosit datorita ecranarii mai bune.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @twety:
    Am folosit perechea portocalie si un maro dar sincer nu-mi amintesc ordinea. Amn ales aceste culori dupa ce am citit pe alt forum ca astea ar fi cel mai bine de folosit datorita ecranarii mai bune.
    Probabil ai pus:2-portocaliu/alb,3-portocaliu si 5-maro...,si nici ce soft ai bagat nu iti amintesti?
    Not Me!

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune 2.92 ca merge perfect.
    Bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top