Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default sky hd pe kathrein

    salut

    stie cineva ce modul trebuie pus in kathrein ca sa mearga card-ul de sky hd?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu ! cumperi un modul Videoguard ( http://www.rdi-cam.com/pic.php?i=32 ) si el va decoda SKY !
    Oups ! NDS CAM nu se vinde publicului !

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu diablocam


  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ded_cky View Post
    salut

    stie cineva ce modul trebuie pus in kathrein ca sa mearga card-ul de sky hd?
    Adaptor USB to serial + phoenix

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    cu diablocam
    Si vezi fara cartelă?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa vezi fara cartela? Intrebarea a fost: ce modul trebuie pus, ca sa mearga cartela NDS in Kathrein. Raspunsul a fost diablocam.
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f11 View Post
    Adaptor USB to serial + phoenix

    Eu unul incerc de doua saptamani fara succes cu usb2serial+phoenix si un card nds pe katy.Cine stie care sunt setarile corespunzatoare pt a face posibil acest lucru?Newcs vede cardul, cs2gbox se leaga la newcs dar nu se leaga la gbox, cu toate ca am respectat intocmai parametrii din linia C: bla 192.168.xx.xx 14001 user pass 12000 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    Last edited by cristilamba; 11th March 2008 at 13:26.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropos de SkyHD (banuiesc ca despre bskyb se vorbeste, si nu despre cel italian), as vrea sa stiu daca pot sa o folosesc intr-un Dreambox 7000 (cu gbox) ?
    Daca da, pot sa o folosesc direct intr-unul dintre slot-uri sau am nevoie de CAM-ul Diablo ?
    In cazul necesitatii CAM-ului, cum pot sa folosesc gbox-ul cu acel CAM ?
    Multumesc anticipat.
    Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  9. #9
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crisbig View Post
    Apropos de SkyHD (banuiesc ca despre bskyb se vorbeste, si nu despre cel italian), as vrea sa stiu daca pot sa o folosesc intr-un Dreambox 7000 (cu gbox) ?
    Daca da, pot sa o folosesc direct intr-unul dintre slot-uri sau am nevoie de CAM-ul Diablo ?
    In cazul necesitatii CAM-ului, cum pot sa folosesc gbox-ul cu acel CAM ?
    Multumesc anticipat.
    salut,

    pai si de ce nu intrebi la sectiunea dedicata dreambox-ului?
    acolo sigur poate cineva sa te ajute.

    eventual un admin sa mute postul...

    numai bine

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze.
    Am crezut ca fiind vorba de SkyHD, pot sa postez intrebarea aici (chiar daca era vorba de Dreambox).
    Cu atat mai mult cu cat am si un Katy (altfel neavand rost sa intreb despre HD) si daca nu ma insel (si va rog sa ma corectati daca gresesc), Katy nu poate inca sa faca server pe gbox.
    Oricum, nu ma deranjeza mutarea post-ului, atata timp cat primesc un raspuns la el (si nu doar "sfatul" de a posta intr-un loc anume al forumului).
    Oricum, multumesc inca o data.
    Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crisbig View Post
    Apropos de SkyHD (banuiesc ca despre bskyb se vorbeste, si nu despre cel italian), as vrea sa stiu daca pot sa o folosesc intr-un Dreambox 7000 (cu gbox) ?
    Daca da, pot sa o folosesc direct intr-unul dintre slot-uri sau am nevoie de CAM-ul Diablo ?
    In cazul necesitatii CAM-ului, cum pot sa folosesc gbox-ul cu acel CAM ?
    Multumesc anticipat.
    de ce nu ai putea? se poate in dm500 si nu se poate in dm7000?

    pentru a folosi cardul ai nevoie de un cam server(newcs1.50) si de un cam client(mgcamd,evocamd,camd3,gbox)

    cauta pe aici scriptul pentru newcs+cs2+gbox daca vrei sa-l folosesti in gbox sau daca vrei ceva mai simplu descarca de pe gemini server newcs+mgcamd si gata


  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox+kathy

    daca pun card-ul de sky in dreambox (cs2gbox+newcs+gbox) si pe kathy
    (mgcamd) merge tot intrerupt sky-ul?
    ca acum prin share de pe kathy sky-ul merge f prost.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top