Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default TechnoTrend S2-3200 vs Skystar HD2

    Care dintre cele 2 placi este mai buna (mai stabila, mai fiabila, etc)

    TechnoTrend S2-3200 / Skystar HD (doua placi identice) bazate pe TechnoTrend
    http://www.technotrend.de/2711/TT-budget__S2-3200.html

    Twinhan AD SP-400 / Skystar HD2 / Terratec Cinergy DVB-S2 (toate placi identice) bazate pe Twinhan
    http://www.twinhan.com/product_satellite_s2_CI.asp

    Din ce auzisem TechnoTrend ar fi mai stabila la drivere. Stiu ca driverele merg de la orice producator.

    A avut cineva ocazia sa testeze aceste placi? Pareri pro sau contra sunt binevenite.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar HD2

    Nestiind unde sa postez,pun intrebarile mele aici.Scuze.Maestre SLAman (ai ramas singurul pe metereze)am Sky Star2,WinTv HVR-4000,SkyStar HD2 si un PC (performant dupa parerea mea,Q6600,8800 GTX,3Gb,HP1920/1080),lucrand cu AltDVB si cu SkyStar HD2,numai cu driverele de pe technisat tv center de pe cd-ul placi,fara sa pun cyberlink si mainconcept tot de pe cd-ul placi dar am instalat cyberlink ultra 7.3(pentru a vedea BR cu LG BR),in concluzie nu pot scana fregv.11914 de pe astra.Poate vreo solutie sa rezolve situatia?Am incercat si WinTv HVR-4000 dar sunt nemultumit de aceasta placa.Cu multa stima,multumesc.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Al 210cm parabola lnb inv 03db placa Tehnotrend S2-3200 locatie Bucuresti
    astra 11914 ora 19 semnal sub limita
    astra 11914 ora 19 40 semnal 39% si ajunge pana la 46% ora21
    astra 11914 ora 1 semnal sub limita
    revine pe la ora 2 la 39% si se pierde pe la 8.00
    La Salonic dupa footprintul 1H pare ca e mai rau ca aici

    Bafta

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nfsu,cu Pace HD 8xx,semnal suficient 24h, stailus ce inseamna la altdvb modulatie "in clar",cand pun modul.8qps in stanga fi fec 910,scanez si revine pe auto,iar daca merg la altdvb folder sat pe 19,2 imi apare fec 142 fara sa-l pot schimba.Parca SALman srisese ceva cum se pune freg.si restul dar nu gasesc treadul.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Stailus, toata stima,totul O.K. Multumesc mult!
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kenntos View Post
    SLAman (ai ramas singurul pe metereze)
    Ma bucur ca te-ai inselat!
    Sa nu uitam de intrebarea lui @abogo din titlu topicului!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am doar SS hd aka TT s2-3200.Nu am sky star hd2.Pot doar sa o compar cu mai vechea SS2 rev.2.3 :
    PRO ss-hd :
    - tuner mai sensibil

    - lipsa problemelor cu incalzirea excesiva

    - stie dvb-s2.

    - interfata pentru card, comercializata separat.

    CONTRA :
    -drivere pentru XP slabute, spre deosebire de ss2.Am incercat sa le instalez pe cele de pe site-ul Technotrend (din ianuarie), mai noi decat cele de la technisat (din august), si mi-a dat BSOD.De ce, nu stiu, ca placile sunt identice.Verificat shi pe OS instalat pe curat - tot lafel.Nu le vrea decat pe cele ale technisatului.In schimb sub vista64 de biti au mers instalate.

    -incarcare mare la procesor in SD ( de la 2-5% cu ss2 la aproape 20-24% pe acelasi procesor).In HD incarcarea pe cpu este intre 30% pe canale FTA si ajunge la 60% la alte canale HD .

    -poate mi se pare mie dar si ALT dvb-ul se mishka mai incet la zapping sau navigare prin meniuri.

    Concluzie : neamtzu` cred ca si-a dat seama ca a ales un model slabut al celor de la technotrend si a virat spre twinhan.Eu unul, daca as fi putut alege, as fi optat spre Skystar HD2.

    A, si configuratia pc-ului : Opteron dual core [email protected],2ghz , 2 gb ram, GF8600gt.Filtre grafice Nvidia pure decoder pentru SD, cyberlink 7.3 pentru hd.

  8. #8
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    trebuie facuta vreo setare in AltDVB ca sa scaneze cum trebuie pe S2-3200? Ca nu schimba transponderul.

  9. #9
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar
    Last edited by abogo; 20th March 2008 at 00:27.

  10. #10
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    ce codec folositi in AltDVB pt ca sa se vada pe HD? Eu am Cyberlink dar nu vad nimic de exemplu pe Anixe HD. Am doar sonor si imagine deloc.

  11. #11
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cyberlink folosesc si eu si merge. Sigur ai pus cyberlink pentru h264 sau ala pentru mpeg2. Verifica sa fie ala pentru h264. Descarca PowerDVD 7.3.xxxx ca ala le are pe ambele, iar cand esti pe un program hd schimba codecul.
    am rezolvat problema dar nu mai stiu cum exact...

    Am o problema totusi. Nu imi place deloc cum se vad canalele SD cu filtrul ales in AltDVB si anume Cyberlink SD Video Decoder (sau ceva de genul se numeste) si anume mi se pare ca face upscalingul foarte pixelizat. Este cel din pachetul CyberLink Power DVD 7.3.3199f parca. Am incercat si cu un decodor MPEG2 de la DScaler dar cateodata la unele imagini face liniii verticale iar NVidia Video Decoder nu face resize cum trebuie cand sunt canale SD in 16:9 in full screen in AltDVB. DScaler sau NVidia insa ofera imagini foarte bune pe SD. Ce decodor recomandati pt SD? Ma gandeam sa incerc cu Elecard. Cu ffdshow nu am reusit sa-l setez sa-mi deschida MPEG2.

    In HD functioneaza acuma totul perfect cu codecul H264 de la Cyberlink..

    Multumesc!

  12. #12
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    cine ma ajuta cu problema de mai sus?

    a reusit cineva sa foloseasca telecomanda Microsoft Media Center Remote in AltDVB sau exista vreu tool?

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abogo View Post
    .... exista vreu tool?
    winlirc ( si mai este unul pe care o sa-mi aduc aminte cum il cheama cind o sa inchid PC )

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    winlirc ( si mai este unul pe care o sa-mi aduc aminte cum il cheama cind o sa inchid PC )
    Girder.
    xxxp://www.drogoreanu.ro/tutorials/telecomanda-pentru-calculator.php

  15. #15
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Girder.
    xxxp://www.drogoreanu.ro/tutorials/telecomanda-pentru-calculator.php
    intrebarea mea nu era daca merge cu o telecomanda in general si cu aceasta mai exact http://www.microsoft.com/hardware/mo...s.aspx?pid=065#

    are cumva winlirc profil pentru aceasta telecomanda? Senzorul este pe USB si in mod normal pt programul de Media Center nu trebuie instalat nici un soft special.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top