Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    tulcea
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default un mic ajutor dat doar de cei in domeniu

    am incercat sa vorbesc la doua firme care comercializeaza rec satelit dar nu prea au stiut daca se poate
    au fost evazivi mai bine zis
    deci pe scurt:
    la un receptor cu viacces incorporat gen Huma-fox
    se poate inlocui modului care citeste cartela via cu un modul care citeste conax sau alta norma de codare?
    1. am desfacut si pe placa de baza este o mufa alba in care vin firele de la CI de viacces.
    2. am mai vazut si Humax cu cripto incorporat dar nu era al meu sa fac proba intre ele, dar apare aceeasi mufa etc.
    a facut cineva asa ceva?
    e necesar schimbarea softului ?
    stiu ca o sa ziceti ca e mai sfint un rec cu cititor de carduri dar nu am bani de altul
    cu respect
    lucian

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai modul in ele. ceea ce ai vazut e doar o interfata. cam-ul e continut in softul receptorului.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    tulcea
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun deci:
    cititorul este universal ?
    se poate scrie alt soft ?
    si nu mai trebuie schimbat acel cititor?
    nu ma intereseaza sa pun alt soft sa vad ceva ilegal
    dar daca nu mai vreau max si vreau digi (ca exemplu) sa nu mai cumpar alt rec
    Last edited by lucianus; 10th March 2008 at 13:53.

  4. #4
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la unele modele de receptoare se poate scrie alt soft, la altele nu, si nu mai trebuie schimbat acel cititor. vezi pe net cam ce receptoare au acelasi hardware dar au versiuni diferite de soft si implicit alt sistem de codare continut. de ex seria de la Humax cu hardware-ul OAKII. exista sub versiunea cryptoworks (Humax CRCI5500), viaccess (Humax VACI 5300) sau nagravision (Humax NACI 5700). inainte de a schimba softul era necesara schimbarea id-ului receptorului ca sa poata lucra cu noul soft. bootloaderul ramane acelasi in cazul versiunii OAKII.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    tulcea
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam mult niros
    dar cred ca-mi prind urechile
    concluzia era sa apelez la una din firmele importatoare contra cost dar
    m-au cam flituit
    mai caut pe aici
    mai am muuuuuuuuuult de invatat
    respect

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu ti-as recomanda alta solutie, un receptor care sa contina multicam, cum e Echolite 790 sau 791. emuleaza majoritatea cam-urilor.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    tulcea
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da
    astai alta distractie-bani
    o sa mai vedem
    asa sunt fidel lui MAX
    ca nu am alternativa

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu costa mult, 190 lei. e ieftin pentru cate stie sa faca. arunca o privire la http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344 si fa-ti o parere despre el. merg toate cardurile operatorilor dth de la noi in afara de boom care au imperecheat cardul cu cip-id-ul stb-ului oficial. in rest cu digi, focus, dolce, max, nu ai nici un fel de problema.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multe din receptoarele actuale , este cazul si celor folosite pentru MAXTV, au camuri soft universale, stiu cam tot ce stie si emulatorul lor , adica citesc si CONAX si Via ! estre cazul lui GLOBO si ECOLITE.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top