Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Viaacess 2.5 si MAX TV

    Subiectul pare sa intereseze pe amatorii de DTH ... si totusi ...
    Dupa cum deja stiti noul DTH romanesc , MAX TV , este transmis in Viaacess 2.5 folosind o cheie de 32 de bytes, se naste intrebarea fireasca ce receptoare sau camuri sint apte sa "citeasca" cardul MAX ? lucrurile fiind oarecum diferite decat prezentarea entuziasta a dl. Prigoana ... un excelent bussinesman dar un tehnician indoielnic !

    a) cardul MAX este citit de orice cam Via de versiune 4.84 sau mai mare ... cum majoritatea CAM-urilor Via au versiuni inferioare se impune un update ... cum se poate face ? simplu ... introduceti CAM-ul in orice receptor cu CI ... puneti receptorul pe canalul Satisfaction SCT si CAM-ul isi face singur upgrade la ultima versiune Via 2.5 ! ( SCT Hotbird 12092 27500 H )

    b) cardul MAX este citit de orice Dreambox pe care functioneaza un emulator Camd3 sau Newcamd

    c) cardul MAX este citit de receptoarele actuale care au Viaacess implementat ( soft sau hard ) ex. Strong 4401, 4402 si 4403

    d) CAM-ul Viaacess introdus in receptoarele Strong 6xxx cu patch ,citeste si deschide MAX TV ! explicatia ... CAM-ul este activ numai pentru sisteme neimplementate in patch ! noutate de ultima ora !

    Un plus de calitate ... canalele primului transponder au sunet AC3 !

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Un plus de calitate ... canalele primului transponder au sunet AC3
    Hai no ... AC3 inseamna purtatoare de 6 x 64 kbps ... adica 384 kbps ... asta-i numa teava formata din 6 tubuletze, pe care trebuie sa si ai ce baga, adica ala pe care-l retransmiti sa vina si el la tine in DTH tot cu 6 tubuletze, cu sunete diferite pe fiecare ... ca altfel prin orificiile alea circula corcituri de stereo, prologic, prologic2 cu music, matrix, movie mode ...

    Cum la MAX TV avem 96 kbps ... asta inseamna 1 tubuletz jumate ...

    Cu salutari prietenesti,

    ovex

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default OVEX are dreptate ...

    OVEX are dreptate ... dar receiverul ma anunta ca providerul se straduieste sa ... AC3 ! macar atit si tot este ceva ... pare o dovada rara de respect pentru client !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default o intrebare

    salut,nu stiu daca e locul potrivit(banuiesc ca da) pentru a va intreba cum
    pot vedea MAX tV cu cartela originala,am un strong 4355 evo(cumparat de la prosat) cu magic cam(?ce soft trebuie sa pun,precizez ca ma cas interface in caz ca se poate cu soft de matrix) si sky2 cu phoenix in caz
    ca vreun simulator(ex. poor man`s cam) citeste cartela originala

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite stiu "poor man`s cam" nu merge cu via
    cred ca ai putea incerca SS2+phoenix+Universal Viaccess CAM Emulator ver. 4.01
    descurca-te singur

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar cu XCam Premium merge a incerca careva -



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans
    dar cu XCam Premium merge a incerca careva -
    am primit raspuns de la max tv

    Buna Ziua

    DUpa mai citeva incercari cu X Cam Premium nu avem certitudinea daca functioneza cu el cartela MAx TV .
    Trebuie incercat cu mai multe softwar-uri sa incercati ca sa afalati concret daca functioneza .

    Cu stima
    DAVID ZOLTAN



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce e foarte important de retinut referitor la modulele multisistem...desi e posibil ca, cardul sa functioneze, totusi se poate intimpla ca el sa nu poata efectua anumite operatiuni de updatare si activare pe un asemenea CAM. Deci in afara de CAMul Viacces original nu poti avea certitudinea ca functioneaza cum trebuie . Pe dreambox merge 100%, acolo softcamurile sint elaborate si testate de profesionisti avind in vedere inclusiv particularitatile anumitor provideri (aici ma refer la newcamd si gbox, de exeplu cardul de focus pocus nu face update pe camd3). E posibil ca Dragonul sa mearga bine, pt Mr/Mrev si restul nu bag mina in foc.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa este ...

    Prietenul meu Attila , mester mare , tocmai a incercat vreo 5 variante de MR, Mrev si Penta ... rezultat identic ...nu merge !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Germany
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... dar Dragon Cam?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default STATI PE APROAPE O BOMBA STA SA FACA FIS

    MERGE !
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Spain
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana la urma a reusit careva sa vada MAX cu ss2 / phoenix?

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    functioneaza pe MREL CU 1.60 si pe magic cu 1.09 cardul de MAXTV

  14. #14
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by promaster
    functioneaza pe MREL CU 1.60 si pe magic cu 1.09 cardul de MAXTV
    explicate mai bine
    functioneaza sau functioneaza?

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by promaster
    functioneaza pe MREL CU 1.60 si pe magic cu 1.09 cardul de MAXTV
    ESTI SIGUR?SUNT OPINII CONTRADICTORII PE AICI

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top