Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default merge cartela dolce bagata in alt reciver??

    Sal tuturor.Sunt nou venit si am o mare problema.Mi-am adus un receptor dolce din Romania,eu lociund in Belgia si se pare ca aparatul e defect.Decat mi-am cumparat un televizor super si nu mai am rabdare sa il trimit in Romania si sa astept 100 de ani pana il repara sau il schimba.Intrebarea este merge sa bag cartela in alt reciver

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge pe echosmart 790, 791 ...citeste la sectiunea dedicata, poate te ajuta cineva care a facut practic.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde stii ca e stricat? Ce simptome are?
    SHALOM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un aparat dolce si l-am instalat la o antena cere este deja pozitionata corect si apare eroarea P 35,am sunat la romtelecom si operatoare mi-a spus ca trebuie un update la software,am oprit aparatul de la butonul din spate si l-am repornit,am bagat codul din patru cifre si a aparut mesajul,,dowloding software;; dupa care apare ecren albastru si in dreapta sus scrie 21/108E/0/E0 si pe mijlocul ecranului opt zerouri in care pot introduce cifre si jos back si ok.Nu stiu ce cifre sa bag in locul zerourilor,Ma poate ajuta cineva?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    astea sunt simtomele citeste mai sus

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai smartcardul activat? daca nu, nici o sansa sa-l activezi in echosmart. la activare operatorul iti cere seria stb-ului dolce si seria smartcardului.

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de mers merge dar updatarea la cartela trebuie facuta tot in receptorul lor

    cred ca prima data trebui sa rezolvi problema cu softul receptorului lor si apoi ...sa faci ce vrei sa faci


    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...postcount=3907

    cardul este imperechet cu receptorul

    citeste cu atentie ce este scris despre dolce
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge de 6 luni in dreambox cu cccam fara sä o mai scot afara

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Smile Cartela Dolce

    Merge ,testat,pe un Opticum4100TSCR legat in sharing cu un Opticum 4000A.Imagine OK pe ambele,insa nu stiu daca merge updatarea cartelei.Cartela era imprumutata de la un vecin.
    __________________________________________________
    AKTA ,Opticum4100TSCR ,Strong4355evo ,SkyStar2 Rev2.3, LNB Alps 0,6db ,Offset 2,00/1,80_fibra ,pozitioner diseq1.2 Moteck V-Box II ,Actuator SuperPowerJack 18"(75Est<->24West)
    Last edited by willi21; 10th March 2008 at 22:23.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top