Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default Wireless dbox2 cu DWL-900AP+

    Salutare tutoror,
    Am incercat in zadar sa configurez DWL-900AP+ pentru a avea internet la dbox2. L-am configurat wireless client sau bridge catre un fritzbox wireless dsl.
    Addresse folosite
    Fritzbox DSL 192.168.178.1
    DWL 192.168.178.50
    Dbox2 192.168.178.20

    In orice configuratie de la dbox2 nu pot da ping la gateway 192.168.178.1, deci nu pot obtine access la internet. Am dezactivat orice securitate temporar sa vad daca totusi pot avea access la internet, dar degeaba.

    Daca DWL este configurat wireless client atunci il pot vedea din reteaua fritzbox (ex. de la un pc connectat wireless) dar nu pot vedea dbox (ping fails).

    In cazul in care mai foloseste cineva o configuratie asemanatoare orice idee este mai mult decat binevenita.

    Multumesc anticipat,
    Costello

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu are nimeni porcaria asta de dwl-900AP+ Daca nu aveti nici sa nu cumparati ca e o porcarie sau cel putin pentru a avea wireless access de la dbox slabe sperante.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costello_ View Post
    Salutare tutoror,
    Am incercat in zadar sa configurez DWL-900AP+ pentru a avea internet la dbox2. L-am configurat wireless client sau bridge catre un fritzbox wireless dsl.
    Addresse folosite
    Fritzbox DSL 192.168.178.1
    DWL 192.168.178.50
    Dbox2 192.168.178.20

    In orice configuratie de la dbox2 nu pot da ping la gateway 192.168.178.1, deci nu pot obtine access la internet. Am dezactivat orice securitate temporar sa vad daca totusi pot avea access la internet, dar degeaba.

    Daca DWL este configurat wireless client atunci il pot vedea din reteaua fritzbox (ex. de la un pc connectat wireless) dar nu pot vedea dbox (ping fails).

    In cazul in care mai foloseste cineva o configuratie asemanatoare orice idee este mai mult decat binevenita.

    Multumesc anticipat,
    Costello
    Uite aici, am luat doar pozele de pe un forum italian :






    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult orlandosro... Asta a fost ce am gasit si eu pe net. Probabil boxul meu e mai prapadit si pur si simplu nu vrea. Oricum nu sunt prea multe optiuni asa ca le-am incercat pe toate sau cel putin asa cred eu. O sa mai sap in continuare. Oricum nu sugerez si altora sa cumpere chestia asta. Poate sunt si alte solutii mai fiabile.

    Numai bine,
    Costello

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, totusi e o diferenta in faptul ca la internet la mine am fritzbox. Clar ca nu se intelege cu dwl-900+. Oricum am mai incercat si cu alt dsl/wlan (speedport501). Parca nu as mai cumpara inca o dracie d-asta. Probabil ar merge dar sunt prea sictirit.....

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu fritzbox fara probleme. Am avut eu vreo 3 pe vremuri,dar acum am in toata casa cat7 pentru ca e mai sanatos
    Intra la Advanced/Mode si bifezi Wireless Client.
    Apoi dai click pe "Site Survey" si va scana dupa wlan-uri in apropiere.
    Daca gaseste mai multe alege fritzbox-ul tau.
    Important e sa fie trecut MAC-ul fritzbox-ului in "Remote AP MAC"
    Daca il sti poti sa-l introduci si manual.
    La urma dai pe "Apply".

    Banuiesc ca la Home/LAN ai introdus Subnet Mask 255.255.255.0
    si ca Gateway ai pus IP de la fritzbox?
    De securizarea wireless nu mai pomenesc ca e clar...
    Succes!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi wambertos... Am schimbat canalul in fritzbox pe 1 (initial a fost pe 6) si a luat-o. Probabil e mai sensibil dwl-ul, oricum cu pc-ul nu am sesizat nici o problema.

    Numai bine,
    Costello_

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top