Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default HDTV on SS2 via LAN

    Se da un pc cu SS2 pe care nu merge fluent HD Suisse din cauza procesorului. Se mai da un laptop pe care merge fluent orice film 1080p.
    Cum pot face streaming de pe PC pe laptop(evident in rezolutie full)?
    AltDVB nu merge pt ca modulul de streaming nu e compatibil cu altdvb 2.2 iar pe 2.1 nu am reusit sa vad hd.
    Ar mai fi progdvb dar pe al an-am reust sa vad ceva nici pe pc...imi da eroare la daca folosesc graphul de coreavc.
    DVBviewer imi zice ca "no hardware available" cand pun pe hd suisse.

    Are cineva vreo o idee cum as putea sa vad hd suisse pe laptop?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti merge HD Suisse cu vPlugul? Cu ce cheie?
    Pentru DvbViewer ai incercat sa bifezi in Options/Hardware "Has CI Module"?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge cu vplug...dar merge cu ailalta metoda
    referitor la dvbviewer...da, vad ca bifa aceea a rezolvat problema cu no hardware, dar nu reusesc acu sa fac gbx sa se inteleaga cu dvbviewer. pun ultima versiune de softcsa cu ultima versiune dvbviewer 3.9.2.0 si se inchide instant dupa pornire. scot softcsa.dll din plugins, meg brici fta-urile.
    m'oi mai uita cand mai am vreme...
    ai ceva combinatie de dvbviewer/softcsa/gbplugin care merge?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu gboxplugin.dll in MDPlugins (il creezi in folderul DVBViewer) si cu SoftCsa.dll in Plugins.
    SoftCsa:
    http://www.zshare.net/download/8699341b4214b3/
    Nu stiu daca merge, eu nu folosesc, dar am facut un test si recunoaste gbox-ul.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa indelungi am reusit sa fac o varza...3.9.2.0 patchuit cu exe de 3.9.1.0 mearge cu o versiune de softcsa.dll 3.0 (cred ca cea de la tine) si un gboxplugin.dll . Am sa verific diseara si HD suisse si streaming-ul si revin cu detalii.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buuun...dupa ceva studii amanuntite am "descoperit" urmatoarele:

    1. DVBViewer merge, dar trebuie super resurse (CPU) ca sa mearga fluent. Dupa cum spuneam, am rulat 1080p pe acest laptop si a mers fluent. Cu DVBViewer am reusit sa-l fac sa mearga, dar mergea fluent 5sec, apoi se auzea un tzacanit peste streamul audio.In rest, nimic de obiectat


    2. AltDVB 2.2+(TSPlayer+CoreAVC)=LOVE
    Pe PC-ul cu SS2 se porneste AltDVB, pui pe canalul respectiv (HD), dai click pe x-ul rosu din stanga sus ca sa opresti A/V si apesi RECORD. Folderul in care se inregistreaza il share-ui in retea si accesezi de pe calcu pe care merge hd (in cazul meu laptopul), fisierul respectiv. TSPlayer citeste fisierul in timpul inregistrarii, si pe deasupra mai ai si timeshifting de toata frumusetea.


    Sa nu va povestesc cu merge C+ Sport HD in 1080i
    Singurul dezavantaj la aceasta metoda e ca trebuie sa ai spatiu mult pe hdd, altfel trebuie sa opresti des inregistrarea...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fain. Urmeaza sa mai legi laptopul de un TV HD.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman: din pacate mai e un pas intermediar, destul de important...sa-mi iau un TV HD
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top