Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Strong ev 4125

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong ev 4125

    SALUT!
    MENTIONEZ CA SUNT UN INCEPATOR
    AM UN RECEIVER STRONG EV 4125 SI AS VREA SA PUN PATH IN EL,DAR NU STIU SERIA FIINDCA NU SCRIE DE DESUPT NIMIC,SI CUM AS PUTEA AFLA?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din meniu.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BINE,DIN MENIU DE UNDE?

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rind te rog nu mai scrie cu majuscule,asta se considera ca tipi la noi !
    intri in meniul instalare si intr-unul din submeniuri ai versiunea de soft si de hard.nu mai tin minte exact ca nu mai am strong,poti vizita sectiunea receptoare sau foloseste functia search.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acolo nu arata decat versiunea de soft. el trebuie sa stie daca e procesor d3c sau versiunea anterioara. Laurence, daca receptorul tau nu mai are seria pe el, desfa receptorul si vezi daca pe procesor scrie D3C. daca scrie, ii dai patch-ul pentru versiunea 4125 evo D3C. daca nu scrie, ii dai cealalta versiune de patch pentru 4125 evo.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,si eu am obs ca nu este in meniu,si o sa incerc cu seria de la procesor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top