Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy probleme cu dolce

    nu imi functioneaza un aparat dolce pate cineva sa ma ajute mirel_cristea messenger mersi mult

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Back back 2 4 8 5 si astepti pana se incarca softul, adica pana ajunge la 100%, apoi se inchide si reporneste singur!

  3. #3
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce anume nu functioneaza? nu porneste? nu afiseaza imaginea? spune ce simptome are ca sa iti putem da solutia.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela este activata

    Cartela este activata si aparatul porneste dar pe display apare P 35 si spune ca receptorul nu primeste semnal de la satelit.Antena este pozitionata corect pt ca mai am un alt aparat dolce care functioneaza perfect cu aceiasi antena.Operatoarea spune ca acartela este activata dar mesajul inseamna ca nu este conexiune intre aparat si antena.Asta nu poate fi adevarat pt ca celalalt aparat functioneaza.Mi-a spus sa fac update de soft.Am oprit si pornit aparatul si cand apare PLEASE WAIT INITIALIZING am bagat codul din patru caractere si mi-a aparut ecran albastru cu informatia ca reciverul dowlodeaza soft.Linia nu se umple,de fapt nici nu incepe downloadul si apare alt ecran albastru dupa cateva minute si in mijlocul lui sunt opt casute in care trebuie sa introduc opt caractere.Aici operatoarea s-a blocat si nu stiu ce sa fac.Sa il trimit in Romania pt atata lucru mi se pare aiurea.Deci chiar nu stiu ce sa ii fac.

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    azi ma interesez la departamentul tehnic de la dolce cluj, sa vad ce sfat primesc. te anunt in cursul serii.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default merci mult

    Merci mult.Aseara pe la 1 am sunat la romtelecom si am vb cu un operator care mi-a spus ca reciverul poate fi stricat.Pana acum am vb numai cu operatoare si fara sa jignesc pe nimeni nu inteleg ce cauta o femeie pe un asemenea post.Baiatul a ascultat cu atentie si mi-a spus sa verific cablul.Cablul este verificat de 234354343 ori si este ok.Oricum ideea este ca sunt disperat pt ca am patit si cu digi la fel.+L-am primit aici a mers cinci minute si s-a blocat.Dupa un milion de interventii am reusit sa-l resetez si in sfarsit merge.Nu stiu daca este neseriozitate sau rea intentie.Nu poti sa vinzi un aparat care nu functioneaza corect.Poate firmele care produc aceste aparate sunt de cacat.Pe digi scrie Made in Turkey iar pe dolce nu scrie nimic de tara de provenienta.

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tara de provenienta a receptoarelor de la dolce e china. coship le fabrica.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De regula, inainte de functionarea propriu-zisa a receiverului se recomanda un update de soft. Cine stie de cand nu au fost utilizate pentru o asemenea operatiune. Daca l-ai luat din magazin si ai plecat, trebuia sa verifici functionalitatea receiverului. Daca a venit un instalator autorizat si l-a instalat deasemena trebuia sa iti faca proba ca e functional.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mirelllus

    Verifica in receptor daca la meniu/optiuni/Selectati-va semnalul/user1 sau user2 nu este o alta frecventa decat cele ale lui dolce. La mine daca schimb una din astea doua raman fara semnal.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana la urma ai reusit sa il repari?am aceeasi problema?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P35= Lipsa semnal

    Si la mine apare uneori aceaiasi problema..

    Scos din priza 10 min si isi revine.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iaro2007 View Post
    Back back 2 4 8 5 si astepti pana se incarca softul, adica pana ajunge la 100%, apoi se inchide si reporneste singur!
    Multumesc mult pentru acest sfat ! Mi-a fost de real ajutor dupa ce, de cateva zile, aveam pe un receiver eroarea P35. Urmand pasii de mai sus problema s-a rezolvat. Joi urma sa ma prezint cu receiver-ul ''defect'' la Romtelecom
    Stima, Cristi G.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top