Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Schimbare soft

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimbare soft

    Salut, am mare nevoie de indrumarea unui specialist in domeniu. Vreau sa introduc in receiver, echolite 790, un nou soft, ultima versiune sa spunem. Nu am mai schimbat softul de prin iulie 2007, iar atunci s-a ocupat un amic de intreaga procedura. Intre timp am reinstalat windows-ul si am pierdut toate fisierele pt receiver. Deci ma aflu la 0 ca sa spun asa. Ce trebuie sa fac pas cu pas ca sa introduc un nou soft si sa salvez configuratia de acum a receiverului (sateliti, canale). Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac!

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e foarte simplu,citeste icisa:http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Demollari View Post
    Salut, am mare nevoie de indrumarea unui specialist in domeniu. Vreau sa introduc in receiver, echolite 790, un nou soft, ultima versiune sa spunem. Nu am mai schimbat softul de prin iulie 2007, iar atunci s-a ocupat un amic de intreaga procedura. Intre timp am reinstalat windows-ul si am pierdut toate fisierele pt receiver. Deci ma aflu la 0 ca sa spun asa. Ce trebuie sa fac pas cu pas ca sa introduc un nou soft si sa salvez configuratia de acum a receiverului (sateliti, canale). Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac!
    http://satweb.org/soft.html
    aici gasesti softurile de care ai nevoie si programele care fac comunicare inre receptor si PC

    sa o luam de la zero:
    0.) ai nevoie de un cablu null modem


    asta e pt 791 care au si USB ce iti trebuie tie este cu doua mufe seriale Rs232

    1.) pt receptorul tau poti folosi loaderele astea ---cnx_tool 7.4 sau 7.6 si pt salvarea listei sau incarcarea si editarea unei noi liste gata salvate e mai simplu sa folosesti Chedit 7.4 si 7.6 Foloseste Chedit ca e mai usor
    2) trebuie sa pui primadata softul 2.92 si apoi alte softuri cu nr mai mare pt a nu avea tot felul erori si surprize nedorite
    De ce? pt softurile de la 2.92 in sus sunt defapt softuri update la 2.92
    3.) Pt salvarea listei ai optiunea in Chedit read default data dupa care sus in stanga la file gasesti save si salvezi undeva lista si rezulta un fisier de 30 si ceva kb , daca e doar 0 Kb mai trebuie sa vorbim

    4)conectarea cablului se face cand receptor este oprit din spate si la fel si calculatorul

    5) softul il pui la optiunea upgrade apllication
    6) lista o poti pune la optiunea write default data , dar dupa ce mergi in file+load+lista+open

    7) dupa instalare trebuie sa mai dai un restart din spatele receptorului sa intri la menu+8888 pt activarea emulatorului pt AU=autoupdate-ul de key
    la ultimele softuri trebuie sa faci menu+8888+3452
    si sa iesi
    la menu+9231+enable

    cel mai bine pui intrebarile aici ca sunt si altii care sa te ajute

    http://www.rdi-board.com/showthread....ewpost&t=21344
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intrat in Chedit si ii dau read default data si nu imi gaseste niciun canal ca sa pot sa salvez ceva. Care e ordinea in care incep dupa ce am mufat cablul si am downladat v 2.92 si chedit 7.6 ?

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Demollari View Post
    Am intrat in Chedit si ii dau read default data si nu imi gaseste niciun canal ca sa pot sa salvez ceva. Care e ordinea in care incep dupa ce am mufat cablul si am downladat v 2.92 si chedit 7.6 ?
    pai vezi daca este bun cablu

    fa urmatoare metoda daca totul e ok ( cablu )

    opresti din spate receptorul dai in Chedit read data default si cand apare linking sau uploading
    numai atunci dai drumul din spate la receptor si ar trebui sa mearga

    cum ai pus cablu?
    era oprit receptorul si calculatorul?
    eu ti-am spus sa le scoti din priza sau sa le opresti din spate pana conectezi cablu
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pui alt soft se pierde toata lista
    incearca sa faci un flash

    vezi optiunile care le-am spus aici

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...postcount=4147
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default echolite el-888 fta super plus

    salutare
    am un decodor echolite el-888 fta super plus si nu mai primeste nici o comanda.doar sa il sting si sa il aprind,dar pe ecranul tv-ului nu imi apare nimic.si pe display lui scrie boot.
    ma puteti ajuta sa il fac?
    ce pot sa fac?plss...astept raspuns
    luati id meu [email protected], daca ma puteti ajuta
    astept

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top