Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default Vreau receptor BISS +DVB subtitle

    Am nevoie de un model de receptor end user(adica receptor casnic) care sa stie BISS + DVB subtitle.
    Kaonul stie BISS dar nu stie de DVB subtitle
    Echosmart stie DVB subtitle dar nu stie BISS
    Stiti voi vreun Strong sau altceva de pe piata romaneasca
    Sau poate vreun patch pe care nu l-am dibuit eu?
    Merci
    Nicu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica Echosmartul nu stie biss?.....io decodam cu el canale biss......da poate tu doresti altceva..chestii mai prof
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .... incearca Opticum clasa C ! Stie si BISS si DVB Sub .... !

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abadon
    Iti dau cheia de la Da Vinci learning si probeaza daca merge
    @cipaul
    merci o sa incerc un opticum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abadon
    Merge o p**a.L-am frecat de i-a sarit basca.Am pus si prima cheie in lista.I-am schimbat provider-ul degeaba.De cacao.
    Am DSB 791 cu V3.13
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    @abadon
    Merge o p**a.L-am frecat de i-a sarit basca.Am pus si prima cheie in lista.I-am schimbat provider-ul degeaba.De cacao.
    Am DSB 791 cu V3.13
    Eu vorbeam de al meu dsb 790 cu 2.83.care stiu ca mergea cu key biss......din pacate acum nu pot testa....de azi dimineata imi apare ,,no signal ,,
    Nu stiu ce s-a intamplat ....nu a fost furtuna ca sa miste antena...aseara mergea.. dar acum nu mai vrea deloc. O fi de vina Lnb-u
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12715 H,3330
    Sirius
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Auzi nene , da-mi si mie cheile si providerul sa-l testez ... daca tot v-ati apucat de teste ! Nu de alta dar tot am venit cu propunerea , dar sigur sunt bune cheile .... ca astea se tot schimba ... dupa cum vor muschii lor !

  9. #9
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Hai bre , ... ca le tin sub lacat ! Am deschis si editorul de keys .... ! Astept ! .....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satenicu
    Pentru Echosmart 791 ar trebui sa arate asa:

    Name Provider Key
    DaVinciLearning 012715 00 da 22 09 05 14 c0 9f 73

    Pe alte programe am reusit astfel dar pe asta nu, deoarece dupa scanare imi arata no video signal. Cred ca este o problema cu pid-urile, si eu am V3.17 new menu si nu pot sa umblu la ele.Pe SS2 merge fara nici o prolema. Daca as umbla la pid-uri sigur ar merge.

  11. #11
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Am nevoie de un model de receptor end user(adica receptor casnic) care sa stie BISS + DVB subtitle.

    Echosmart stie DVB subtitle dar nu stie BISS

    Merci
    Nicu
    Nenea Nicu! La litru?
    nu ma -nebuni nea Nicu


    la echo iti spun eu ca merge
    key biss merg daca sti sa le editezi si cu B in fata si le pui in softcam la biss
    sau le pui la DCW cu F in fata cam asa :

    F provider 00 da 22 09 05 14 c0 9f 73 ; davinci
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    @abadon
    Merge o p**a.L-am frecat de i-a sarit basca.Am pus si prima cheie in lista.I-am schimbat provider-ul degeaba.De cacao.
    Am DSB 791 cu V3.13
    nu conteaza ca e 791 sau 790 sunt la fel

    dar probabil ca te-ai grabit si ai tras concluzia
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @horatyu
    Cum se poate vedea canalul asta pt ca dupa scanare, la piduri apare 0 0 0?
    L-am editat la channel manager cu Video PID 308, Audio PID 256, PCR-PID 308 si nimic, tot no video signal.

  14. #14
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu
    nu m-a interesat acest canal
    dar daca nu merge nici cu pid
    atunci incearca sa il editezi cu pid si cu vid in Chedit
    dai jos toata lista din receptor cu read data default si vezi ca daca dai click dreapta pe canale cred ca ai optiunea sa editezi sau sa adaugi un canal
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top