Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Kiss TV - 62E

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default Kiss TV - 62E

    Stie cineva ce se intampla cu Kiss TV pe 62 E ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    anume?
    ieri seara am trecut pe acolo si era pe pozitii.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge kiss pe 62

    Au facut ceva la transmisie deoarece apare codat Power Vu sau nu apare de loc pe receptoare mai "batrane" sau cu soft mai vechi. Pe celelalte receptoare intra bine. Poate incearca sa-l codeze sau sa-i mai creasca SR-ul!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation merge si nu prea merge bine

    merge dar are intreruperi din cand in cand, de altfel si prima face figuri la fel
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici la mine nu merge

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat ! Cu Opticum 7500 VA functineaza, cu Kaon si Echosmart nu.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu SS2 nu merge nici Kanal D!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Major View Post
    Cu SS2 nu merge nici Kanal D!
    Canal D este codat pana maine pentru ca transmit un meci de fotbal.
    Kiss tv au schimbat pid-urile.Rescanati frcventa iar daca nu intra puneti pid-urile manual:
    -video pid:489
    -audio pid:461
    -pcr pid:489
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dudusaltan View Post
    Kiss tv au schimbat pid-urile.Rescanati frcventa iar daca nu intra puneti pid-urile manual:
    -video pid:489
    -audio pid:461
    -pcr pid:489
    Ai dreptate ! Nu mi-am dat seama !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top