Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default Pachetul bulgaresc de la 16 grade est decodat ?

    Acum vreo ora ,la un magazin am vazut pe receptorul Illusion de la Max Tv pachetul bulgaresc decodat. Emite FTA sau e una din ,,virtutile" patchului acestui receptor?
    Sau i se trage de la camul conax incorporat?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eventual Via2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca Via 2, ca pe receiver scie ,, Ilusion C 3 Conax``.O sa-i fac eventual si o poza!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce ar vinde MaxTV care e in Via2 un receptor cu Conax ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa se vinda , presupun.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Receptorul Illusion il faci pentru ce sistem vrei tu in functie de softul care il pui pe el(aceeasi treaba ca la strong 4500 care putea fi conax sau crypto).El arata ca un receptor echostar 808.
    Acest receptor nu poate fi vindut de Maxtv ca receptor oficial,pentru ca nu este agreat de Via,este un receptor "compus"de D&K .Ca este vindut in kitul max ,asta e treaba vinzatorilor-gindeste-te ca un receptor cu via incorporat ,cel mai ieftin ,costa cit un kit cu antena ,lnb si receptor illusion.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai atunci cum s-o intelege cu cartela de Via 2 de la Max?
    Ma rog, mai interesanta ar fi chestia cu vecinii cultivatori de castraveti ca din cate am citit pe forum cheia de la conax ramine de vreun an si ceva o mare necunoscuta!O fi promotia lui D & K sau a bulgarilor?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica vreau sa zic ca ar merita banii daca ai avea asigurat suportul soft pentru pachetul bulgaresc.Nu de alta da`am crescut cu televizorul pe frecventele lor si citeodata te mai loveste nostalgia dupa cate un ,,studio hics``.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default rec via

    interesant este ca , daca merge si pe dragon1100s sau daca illusionul asta nu e acelasi lucru cu dragonul , atunci e vorba de un "multicam" intern ca la extreme hornet ; modulul intern inseamna ca se poate transforma in orice alt modul compatibil SIDSA
    iar asta duce la concluzia ca , la un pret bun , poti sa ai si receptor , si modul CI si posibilitate instalare soft ptr emulare
    oricum am vazut cum functioneaza un receptor dragon si cred ca e o investitie buna , tinind cont de faptul ca are un tuner bun si ca mai merg si carduri ptr anumite DTH-uri romanesti , dar nu spui care
    bafta in continuare
    cleo

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Up grade etc
    By malsa in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 22nd August 2006, 22:29
  2. Se pot introduce key pt decodat si din telecomanda?
    By Imhotep in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 30th November 2005, 13:26
  3. Replies: 2
    Last Post: 9th June 2005, 21:40
  4. Noile programe si pachetul Extra 2 in pachetul DIGI TV
    By boneo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 18th March 2005, 23:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top