Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Compatibil sau incompatibil (SS2rev 2.3 pe Athlon 64)

    salut,

    ii musai sa-mi iau calcularet si m-am cam hotarit la un Athlon 64 de 3000+ pe 939 ... dar vreu sa pun pe el un SS2 rev 2.3 si ma intreb daca exista incompatibilitati cu acest tip de procesor sau cu placa de baza (ma gindesc sa iau un Asus dar inca nu stiu cu ce cipset - nforce4ultra sau k8T800). Am inteles si ca unele placi video nu se inteleg cu SS2. Eu ma gindesc sa-mi iau una pe pci-express, una cu cipset X300 ... a incercat-o careva, e "prietena" cu SS2?

    Multumesc, S.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai era un topic pe aceasta tema,DA este compatibila placa cu procesorul si merge chiar si pe windows x64 destul de bine...adica la fel ca si pe windows pe 32 de biti,doar daca gasesti vreun player pe 64 de biti poate merge mai bine,eu folosesc progdvb si nu e nici o diferenta majora

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tare mult pentru raspuns.

    Tu ce placa video ai - ca cipset ma refer - cu Ati sau cu Nvidia?

    Stefan

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa mea video este ATI X800XL Gecube pe PCI express, merge si cu Nvidia,am testat cu 6600 tot pe PCIex si a mers insa pe windows proffessional 32biti nu aveam windows x64 atunci...tu te-ai referit doar la procesor mai inainte,vezi ca daca folosesti windows x64 iti trebuie si driverul pe 64 de biti pentru ss2.Daca mai ai nevoie de ceva spune-mi si iti trimit si driverul,windowsul era un topic pe aici cu link-ul de unde poate fi downloadat cu bit torrent.vezi inainte sa-l instalezi sa iti iei toate driverele pt toate componentele pentru x64 de pe internet.Bineinteles poti folosi foarte bine si orice windows pe 32 de biti insa nu ai acelasi randament de la procesor.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai PM ... si iti explic acolo cum stau lucrurile.

    Multumesc, Stefan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sa Facem o lista SS2+MB=INcompatibil
    By dangothic2 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 7th September 2007, 20:49
  2. VAND Sistem ATHLON 1400MHz
    By siven01 in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 30th August 2006, 03:57
  3. Replies: 0
    Last Post: 24th June 2006, 20:26
  4. Vand sistem cu Athlon XP 1700+
    By dyzzy85 in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 10th April 2006, 16:41
  5. Replies: 4
    Last Post: 9th July 2005, 16:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top