Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Kathy si TVR !!!

    Dupa cum deja poate stiti din anuntul prietenului nostru @FANTA http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=63707 , TVR va transmite meciurile CE fotbal in HD ! si nu numai atit ...urmeaza meciurile din campania pentru mondiale. M-am conformat si am achizitionat , de la prietenul Zoli de la Prosat, un CAM VIA RED si un card TVR ( 170+50ron) ... am scanat Eutelsat W2 11471 V 2995o ( transponderul TVR ) ... am pus pe TVR1 si ... bingo ! Kathy perfect compatibil cu camul VIA RED !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa vedem ce comentatori HD vor avea....
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Dupa cum deja poate stiti din anuntul prietenului nostru @FANTA http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=63707 , TVR va transmite meciurile CE fotbal in HD ! si nu numai atit ...urmeaza meciurile din campania pentru mondiale. M-am conformat si am achizitionat , de la prietenul Zoli de la Prosat, un CAM VIA RED si un card TVR ( 170+50ron) ... am scanat Eutelsat W2 11471 V 2995o ( transponderul TVR ) ... am pus pe TVR1 si ... bingo ! Kathy perfect compatibil cu camul VIA RED !
    Din pacate meciurile din campania pentru modiale vor fi transmise de Antena 1 care a achizitionat recent drepturile de transmisie.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Dupa cum deja poate stiti din anuntul prietenului nostru @FANTA http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=63707 , TVR va transmite meciurile CE fotbal in HD ! si nu numai atit ...urmeaza meciurile din campania pentru mondiale. M-am conformat si am achizitionat , de la prietenul Zoli de la Prosat, un CAM VIA RED si un card TVR ( 170+50ron) ... am scanat Eutelsat W2 11471 V 2995o ( transponderul TVR ) ... am pus pe TVR1 si ... bingo ! Kathy perfect compatibil cu camul VIA RED !
    Am vazut mai tirziu postul tau si am postat intrebarea la care raspunsul era dat deja.
    Merci de info.

    f11

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cu Antena 1 si talentele ei de a transmite fotbal ...m-am lamurit ! Pe ecran este sigla A1 ! si nimic altceva ... nu tu minut, scor , echipe ! sint in plina conspirativitate ! minunata discretie ...comentariul beton ...armat !
    TVR se vede FTA , terestru intr-o buna parte din tara ...ar fi pacat ca sa transmita A1 ... dar asta e !

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela TVR oare merge in CAM-ul lui Opticum 7700?
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tra View Post
    Din pacate meciurile din campania pentru modiale vor fi transmise de Antena 1 care a achizitionat recent drepturile de transmisie.
    Antena 1 are meciurilede calificare, Turneulfinal e tot la TVR

    Si ce daca e vant
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu..

    ETERNA MAXIMA

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Pai cu Antena 1 si talentele ei de a transmite fotbal ...m-am lamurit ! Pe ecran este sigla A1 ! si nimic altceva ... nu tu minut, scor , echipe ! sint in plina conspirativitate ! minunata discretie ...comentariul beton ...armat !
    TVR se vede FTA , terestru intr-o buna parte din tara ...ar fi pacat ca sa transmita A1 ... dar asta e !
    dar tvr nu poate transmite terestru hd.inseamna ca tot pe satelit trebuie sa fie hd.mai asteptam sa de-a drumul la canal
    boy2good

  9. #9
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .... meciurile de calificare pentru viitorul CM de fotbal nu preau au de a face cu HD .... nu vad cine are posibilitatea de a transmite un meci in HD la noi ! Cu turneul final este cu totul altceva ! Iar transmisia prin satelit este calea cea mai simpla pentru o transmisie HD ! O transmisie HD terestra la nivel national ar insemna o investitie importanta in echipamente ! Nu au fost in stare sa emita terestru la nivel national principalele pachete de programe .... ce sa mai vorbim de HD ?!
    Cred ca cartela TVR este compatibila cu majoritatea receptoarelor HD prezenta pe piata la noi ! Eventual cu CAM-ul aferent ! Daca nu ma insel pe Opticum 7700 m-as mira sa nu mearga , mai ales cu patch CAM-ul conax incorporat devine universal !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca cartela TVR este compatibila cu majoritatea receptoarelor HD prezenta pe piata la noi ! Eventual cu CAM-ul aferent ! Daca nu ma insel pe Opticum 7700 m-as mira sa nu mearga , mai ales cu patch CAM-ul conax incorporat devine universal ![/QUOTE]

    Pe Opticum 7700 merge foarte bine cardul TVR, nici o problema cu AU.

  11. #11
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    nu sariti sa dati cu batul!
    Am mai multe intrebari deoarece nu am lucrat niciodata cu cam-uri.
    1. Sau sunt diferente intre SD si HD (in ceea ce priveste cam-urile)? Adica camuri (numai) ptr. SD si camuri ptr HD?
    Am citit aici ca merge cam-ul rosu de viaccess ptr cartele TVR.
    2. Poate el decoda si (eventualele) canale HD transmise de TVR?
    3. Cum se actualizeaza cartele? O data pe zi sau pe luna?

    Sper sa ma lumineze careva,
    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1 W- 28,2 E

  12. #12
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus

    Merci mult.
    Mi-am luat si eu ieri o cartela. Sa vedem ca fac cu ea cand o sa ajunga la mine. Adica in ce cam o sa o bag.

    @mihaip
    Merge pe viaccess red cam si HD Suisse? Daca da, atunci va merge si TVR-HD. Cel putin asa ar fi logic, sau?


    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1 W- 28,2 E

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Evident merge ! pai nu asta am scris si am testat ? am pus cardul in CAM-ul Via RED ...apoi cam-ul in Kathy si BINGO ! La prosat poti sa comanzi ramburs !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    1. Nu cred, criptarea e diferita de la canale SD la HD vezi exemplu HD Swiss care cu aceiasi keye pana mai ieri mergea si SD si HD de la ei
    2. Ramane de vazut, insa daca merg cele actuale ar trebui sa mearga si eventualul canal HD
    3. Parca sistemul viaccess schimba keyle o data pe luna dar sper sa nu gresesc

    P.S. Pe mine ma intereseaza altceva daca a testat cineva vreo cartela TVR cu phoenix si vreun plugin UVCE care sa stie via2.6

    @mihaip

    cartelele astea se pot comanda si prin ramburs sau doar personal de la ei.prosatu are ca la elstar am vazut stoc zero pe site.
    Servus,

    Referitor la punctul unu .... S-ar putea sa fiu eu pe langa da' nu cred ...oricum daca ai alte detalii sunt bine venite

    Nu are nici o legatura sistemul de criptare cu norma de transmisie ... Altfel spus fiecare isi face treaba lui : cam-ul citeste cardul ( Via, Nagra, Conax, etc ) iar receiver-ul iti pune la dispozitie imaginea ... Inca odata ...logica mea asta spune ...insa este posibil sa nu am dreptate ... No Offence

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus: eu folosesc un phoenix cu VDR (cu un card Cryptoworks). Sper, ca intr-o saptamana fac rost de o cartela TVR si atunci iti raspund la intrebare. Al meu stie si 3.5 (parca), si 6MHz selectabil cu un switch.
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top