Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Opentel 4000v

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default Opentel 4000v

    Stie cineva unde pot gasi ceva firm pentru conserva de la max opentel 4000v?
    Multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu caut la un prieten!
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    si eu caut la un prieten!
    Si eu la fel...poate ne ajuta cineva,Horatyu ceva?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Romania
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Smile opentel 4000v

    baieti, dati private mesage la userul clasix, el mi-a dat si mie softul..
    E mai normal sa il cereti lui.Daca nu reusiti dati de veste si va dau eu..
    Skysat2
    nu am fost creati ca sa fim insule

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pavel View Post
    baieti, dati private mesage la userul clasix, el mi-a dat si mie softul..
    E mai normal sa il cereti lui.Daca nu reusiti dati de veste si va dau eu..
    I-am dat si lui @clasix si lui @pavel PM si n-am primit de la nici unul raspuns. Mai este cineva care are softul? Va multumesc.

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Jymy View Post
    Si eu la fel...poate ne ajuta cineva,Horatyu ceva?
    mersi de increderea acordata
    dar nu stiu bine ce sa recomand si atunci mai bine ma abtin

    pt ca nu stiu daca functioneaza exact cum trebuie
    nu am acest receptor sa fac probe pe el


    oricum cautati pe aici

    este aici un link cu mai multe softuri pt acest receptor alegeti voi


    sau cautati niste clone care sa se potriveasca cu ce este inauntru
    adica hw (partea hard)

    daca va saturati de cautari si va cumparati echosmart .echolit va ajut cu placere
    acolo ma stiu foarte bine
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Galati
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fvs1972 View Post
    I-am dat si lui @clasix si lui @pavel PM si n-am primit de la nici unul raspuns. Mai este cineva care are softul? Va multumesc.
    Am eu.Da-mi un pm cu adresa de mail si-ti trimit.
    HH 0,90 ; Echosmart 770, 690, Alma s2200

    - Beauty is in the eye of the be(er)holder -

  8. #8
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    mersi de increderea acordata
    dar nu stiu bine ce sa recomand si atunci mai bine ma abtin

    pt ca nu stiu daca functioneaza exact cum trebuie
    nu am acest receptor sa fac probe pe el


    oricum cautati pe aici

    este aici un link cu mai multe softuri pt acest receptor alegeti voi


    sau cautati niste clone care sa se potriveasca cu ce este inauntru
    adica hw (partea hard)
    .... aici e vorba de un update de soft original ... ! Patch-uri pentru Opentel cu viacces nu sunt ..... ! Era vorba de un update de soft pentru problemele aparute la scanare .... !
    Poate ca ar fi bine daca cine are acest soft l-ar pune pe upload pe undeva pe un forum folosit mai des .... !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    .... aici e vorba de un update de soft original ... ! Patch-uri pentru Opentel cu viacces nu sunt ..... ! Era vorba de un update de soft pentru problemele aparute la scanare .... !
    Poate ca ar fi bine daca cine are acest soft l-ar pune pe upload pe undeva pe un forum folosit mai des .... !
    Multumesc pentru lamuriri.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toati cei care au cerut softul pentru receptoarele Opentel,prin PM si nu numai, le-au primit.
    Poate nu chiar imediat,pentru ca nu intru zilnic pe net,dar le-au primit,si a functionat fara probleme,pentru ca este varianta oficiala de la max.
    Deci fara griji ca este o facatura....
    Bafta!
    @clasix

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    am un opentel ODS 4000V miar trebui ceva soft pentru el si mai ales softul de conectare si cum mai exact se conecteaza pentru ca nu stiu va rog daca puteti sa imi trimiteti pe adresa mea de mail daca se poate
    multumesc


    [email protected]
    Last edited by DORU_BALASOIU; 17th December 2008 at 18:24.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Tulcea
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Question solutie 4000v

    Pana la urma nu exista nici o solutie pt. Opentel ODS 4000V?!? Nu i-a venit nimeni de hac??In afara de FTA nu merge nik pe el?

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu...............daca era 3000 ,3010 era ok.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    bacau
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un dcs 3000v de la akta. Exista ceva pt el?

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, tocmai am instalat si eu o prostie de soft pe un opentel ods 4000v si nu mai merge deloc
    nu are cineva sa imi dea si mie softul original?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top