Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu imi merg decat TP in polaritate V

    De vreo 2-3 zile nu mai imi merg bine decat TP-urile in polaritate V. Cele in polaritate H imi intra din cand in cand. A mai patit cineva asa ceva? Sa fie de la LNB, sa fie de la receiver ? Antena cred ca e bine fixata ca am semnal bun pe toti satelitii, pe TP-urile V, si pe cele H cand au binevointa sa imi intre.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat masori tensiunea la schimbarea canalelor , eventual sa schimbi LNB-ul ?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti pe stanga
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Aceeasi problema

    Aceeasi problema am si eu. La mine a fost de la dm ca nu scotea 18 volti pt polarizare H si m-am dus la magazin si au zis ca se ocupa ei de el.
    Asa ca incearca sa sa vezi daca scoate o tensiune aproape de 18 v pe un program care este polarizat H.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am patit si eu cu un ss2 vedea doar polaritatea verticala.
    Rezolvarea am gasito imediat, fiind si foarte simpla : am luat o bata, am aplicat 2 batai pe spinare lnb-ului apoi un pumn in boticul lnb-ului, rezultatul: a pornit si polaritaea H si merge perfect.

    Nu recomand metoda decat celor care vor sa riste putin.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am cu ce sa masor tensiunea. O sa incerc azi cu SS2-ul sa vad daca imi face aceeasi figura ca si dream-ul. La LNB e mai greu sa umblu.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema am avuto si eu,la mine fiind tunerul la boxa defect.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand am ajuns aseara acasa facea aceeasi figura. Am scos SS2-ul de la naftalina, am dat o scanare cu ProgDVB si a mers perfect. Am bagat dream-ul la loc si mi-a mers si pe dream si tp-urile H. Poate cat a stat fara tensiune dream-ul si-a revenit ca de cabluri am tot tras fara succes. Daca mai imi face figuri incerc si varianta lui Spaniolul.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top