Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  2,652
  Posts Thanks / Likes

  Default NE-AM SATURAT ! Becali, JOS mana de pe STEAUA !

  http://www.afaradinghencea.ro/index.php

  NOI, SUPORTERII celei mai titrate şi mai iubite echipe din Romania, STEAUA BUCUREŞTI, profund dezamăgiţi şi dezgustaţi de atmosfera din jurul echipei noastre favorite, iniţiem acest protest faţă de cel care conduce momentan clubul nostru!

  Fiind absolut convinşi de necesitatea acestui demers, dorim să atragem atenţia asupra modului violent, dictatorial şi iresponsabil în care este condusă echipa noastra şi solicităm plecarea imediată din GHENCEA a celui care pătează zi de zi culorile roş-albastre, istoria şi tradiţia STELEI.

  De asemenea, solicităm tuturor publicaţiilor, posturilor de radio şi televiziune încetarea mediatizării excesive a patronului echipei STEAUA!

  Este regretabil că un astfel de individ acaparează timpi de emisie şi sute de pagini de ziare, în timp ce alte persoane cu merite indiscutabile în istoria STELEI, sau în general, în societatea românească, sunt abia sau deloc pomenite.

  Ne-am săturat de un om intrat în viaţa STELEI pentru a câştiga imagine, nicidecum pentru că ar fi fost suporter al acestei echipe!

  Ne-am săturat să vedem echipa noastra favorită transformată în instrument electoral, pentru un partid de buzunar! Îndemnurile de a vota partidul patronului, adresate de la staţia de amplificare a stadionului GHENCEA, precum şi participarea jucătorilor la un meeting electoral, demonstrează cât de departe s-a ajuns!

  Ne-am săturat de un om pentru care “banul” contează mai mult decat demnitatea unor oameni şi care crede ca poate cumpăra totul !


  Ne-am săturat să ni se arunce în faţă vorbele “eu bag milioane de dolari la STEAUA”! O mostră a neputinţei de a realiza că statutul de patron la STEAUA exact asta înseamnă! Nu vedem de ce ar trebui să ne mire normalitatea!

  Ne-am săturat să vedem cum banii se dau la STEAUA cu punga, ca la nunţile de mahala şi de prost gust, şi cum se eludează spiritul legii prin donaţii imorale!

  Ne-am săturat să vedem cum legendele STELEI, cele care reprezintă cu adevarat spiritul roş-albastru, sunt împroşcate cu noroi şi umilite de cel care nu înseamnă NIMIC pentru această echipă!

  Ne-am săturat ca toată lumea să evite să vină la STEAUA, lucru care în trecut reprezenta cea mai mare onoare pentru un antrenor sau jucător!

  Ne-am săturat ca patronul să impună folosirea unor jucători, subminând autoritatea antrenorului!

  Ne-am săturat să vedem cum sunt jigniţi şi traumatizaţi jucătorii echipei!

  Ne-am săturat să vedem cum sunt îndepărtaţi de la echipă cei mai valoroşi jucători doar pentru vina de a fi incomozi!

  Ne-am săturat să vedem cum sunt aduşi la echipa jucători mediocri, fără valoare, doar pentru ca sunt liberi de contract şi nu costă nimic!

  Ne-am săturat să vedem cum suporterii STELEI sunt jigniţi şi catalogaţi drept vagabonzi pentru că îndrăznesc să îl conteste pe patronul echipei!

  Ne-am săturat să trăim cu teama că am putea fi agresaţi fizic de gărzile de corp ale unui individ care înţelege să se impună prin forţa pumnului, băgat în gura tuturor celor care îndraznesc să îl conteste! Asta în condiţiile în care respectivul pretinde că este un creştin desăvârşit…

  Ne-am săturat de cel care menţine în funcţie un preşedinte executiv care A LOVIT CU PUMNUL UN SUPORTER STELIST CHIAR PE STADIONUL GHENCEA! În orice ţară civilizată, respectivul ar fi fost imediat dat afară sau şi-ar fi prezentat demisia de onoare! Nu pentru a “face pe plac presei”, ci pentru a da dovadă de un ultim strop de demnitate în faţa SUPORTERILOR STELEI!

  Ne-am săturat de cel care menţine în funcţie un vicepreşedinte anonim al carui aport la dezvoltarea clubului nu l-am văzut niciodată! Prezenţa în lojă, la stânga patronului, şi în pozele oficiale ale echipei nu reprezintă NIMIC!

  Ne-am săturat de cel care a transformat clubul nostru într-o a facere de familie şi s-a înconjurat doar de oameni fără personalitate care îi gâdilă în mod plăcut auzul şi orgoliul doar cu ce şi -ar dori el sa audă!

  Ne-am săturat să vedem cum la STEAUA democraţia există doar în vorbe, nu şi în fapte!

  Echipa STEAUA BUCUREŞTI este un simbol naţional, care aparţine SUPORTERILOR, nu unor personaje care se află vremelnic în funcţiile de conducere!

  Se va spune, în mod sigur, că suntem plătiţi de duşmanii patronului şi că dorim răul STELEI. Dimpotrivă, realizăm acest protest pentru că noua ne pasă, pentru că toate aceste lucruri ne dor enorm şi pentru că într-adevăr ne-am săturat!

  Din aceste motive, solicităm, “cu răutate”, plecarea din GHENCEA a patronului echipei şi îl anunţăm că nu vom conteni să îl contestăm până când nu va părasi clubul nostru !

 2. #2
  Var cu Pampulea... Expert
  Join Date
  Aug 2003
  Location
  UE
  Posts
  1,024
  Posts Thanks / Likes

  Default

  BRAVO COPII MOSULUI
  As vrea si eu sa ma uit la un meci al Stelei unde nu se va mai vorbi de oierul asta...poate o sa traiesc si timpurile alea...

  Valentino

  P.S. Cei ce ma cunosc stiu ca nu am mai vizionat un meci de-al Stelei de cand a venit OIERUL
  HAI AI NOSTRI
  "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
  DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

 3. #3
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fanii Stelei: "Afara cu Gigi Becali!"

  Protestele suporterilor prin intermediul Internetului au devenit la moda si in Romania. Dupa ce acum cateva zile fanii formatiei FC National au inceput un protest impotriva patronului Gino Iorgulescu, acum a a venit randul stelistilor sa ceara demisia celor din conducerea clubului. Pe site-ul www.afaradinghencea.ro, fanii campioanei cer "plecarea imediata din Ghencea a lui Gigi Becali (foto), care pateaza zi de zi culorile ros-albastre, istoria si traditia echipei".

  "Noi, supoterii celei mai titrate si mai iubite echipe din Romania, Steaua, profund dezamagiti si dezgustati de atmosfera din jurul echipei noastre favorite, initiem acest protest fata de cel care conduce momentan clubul nostru! Ne-am saturat sa traim cu teama ca am putea fi agresati fizic de garzile de corp ale unui individ care intelege sa se impuna prin forta pumnului, bagat in gura tuturor celor care indraznesc sa il conteste! Asta in conditiile in care respectivul pretinde ca este un crestin desavarsit...", noteaza site-ul.

  De asemenea, suporterii ros-albastri nu-l iarta nici pe MM Stoica: "Ne-am saturat de cel care mentine in functie un presedinte executiv care a lovit cu pumnul un suporter stelist chiar pe stadionul Ghencea! in orice tara civilizata, respectivul ar fi fost imediat dat afara sau si-ar fi prezentat demisia de onoare! Nu pentru a "face pe plac presei", ci pentru a da dovada de un ultim strop de demnitate in fata suporterilor Stelei!".

  -----------------------------------------------------------------


  Gigi Becali a fost suspendat 10 luni!

  Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 8.000 de euro si suspendat pe o perioada de 10 luni de zile de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal.

  Patronul Stelei a fost suspendat si amendat in urma declaratiilor publice facute la adresa medicului echipei nationale, antrenorului primei reprezentative si a celoralti oficiali ai FRF.

  Din partea lui Becali la intalnirea de la FRF au participat directorul executiv Valeriu Argaseala si avocatul Catalin Ciubota.

  Gigi Becali, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu-l afecteaza suspendarea pe care a primit-o din partea Comisiei de Disciplina. "Suspendare nu ma afecteaza cu nimic, deoarce eu nu reprezint FC Steaua in mod oficial.

  O sa-l trimit pe Argaseala sa dea noroc cu oamenii de la Liga si de la Federatie", a spus Gigi Becali.

 4. #4
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu il simpatizez pe JIJI ba mai mult chiar imi e antipatic pana la extrem insa nu pot sa nu observ ca acum cand a reusit omul sa ia titlul se duce o lupta imensa pentru indepartarea lui de la Steaua. Si atunci nu pot sa nu tin cont de parerea lui cum ca Piturca, Paunestii & company ar dori sa-l indeparteze de la club. Dupa cum se vede din campania de transferuri de la Steaua cred ca Gigi a cam ajuns la fundul sacului.


 5. #5
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  http://www.gsp.ro/files/public/video/becaly.mp3

  Nerecomandat minorilor . Birjarii sunt fix pix pe langa acest cioban .

  Downloadul merge incet , cine vrea mai repede , sa ma apeleze pe yahoo sau chat .


 6. #6
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jul 2004
  Location
  Bucuresti
  Posts
  3,247
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Vasilis
  Nu il simpatizez pe JIJI ba mai mult chiar imi e antipatic pana la extrem insa nu pot sa nu observ ca acum cand a reusit omul sa ia titlul se duce o lupta imensa pentru indepartarea lui de la Steaua. Si atunci nu pot sa nu tin cont de parerea lui cum ca Piturca, Paunestii & company ar dori sa-l indeparteze de la club. Dupa cum se vede din campania de transferuri de la Steaua cred ca Gigi a cam ajuns la fundul sacului.
  Sa fim seriosi...
  Nu Becali a luat titlul.
  Daca nu erau jucatorii, el pastea oile pe stadion si acum.

  Cit despre transferuri, el n-a avut bani niciodata, doar A SPUS ca are.
  Si naivii l-au crezut.
  Sa-i pupe mina lui Neaga ca a acceptat sa plece si i-a bagat banii in buzunar...

 7. #7
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @KB
  nu reusesc sa scot de la gazeta sporturilor doar 16 secunde din interviu. mai bine ridic-o la www.megaupload.com si da-ne link-ul de unde s-o scoatem.


 8. #8
  ER' MEJO Moderator - Expert
  Join Date
  Apr 2005
  Location
  CAPUT MUNDI
  Posts
  2,094
  Posts Thanks / Likes

  Default

  si cine vreti sa vina la steaua?
  ia ziceti?nu vedeti ca asa suntem noi suporteri.cand dinamo anu trecut era vai de mama lor toti ziceau afra becali afara borcea afara netoiu.
  cana era cu craiova la fel afara nu stiu cine.cu rapid la fel
  sa nu uitam ca steaua dupa 4 ani a castigat din nou campionatul.
  si va reamintesc ca cluul de fotbal steaua ramane si jucatori se duc dati afra de becali sau merg la alte echipe sau se retrag.
  nu cred ca cineva este acum in stare sa ia steaua.
  e adevarat ca ciobanu mai sareparlezu dar asta e el le-o spune la toti in fata.
  a adus antrenor nou strain,a facut 2 transferuri,si atat poate este zgarcit sau cum zic uni ca nare bani.
  nu vedeti ca si dinamo la dat afara pe antipatici ala de .... nu imi aduc aminte cum al chiama ala de la batut pe suporteru craiovean.
  asa e fotbalul unu vine altu pleaca.
  eu zic sa asteptam pana dupa meciurile champions league si cele din campionat si dupa aia sa mai vorbim.

  cu respect pentru toti suporteri stelisi.


  hai steaua


 9. #9
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Am pus-o la acel site : este aici : http://www.megaupload.com/?d=20EYJ97R

  Evenimentul Zilei :

  Campioana Romaniei... biiip

  Grigore Cartianu
  Miercuri, 13 Iulie 2005

  O camasa de forta pentru Gigi Becali!
  Nebunia la care a ajuns Gigi Becali deja nu mai este problema unui individ, ci a unei comunitati. E vorba de babiucii bugetari care i-au dat pamanturi scumpe la pret de patrunjel, de mihai-stoicii care-i pun oglinda de cinci ori pe zi precum masterei din Alba-ca-Zapada - „Vezi, sefu,? Esti leit Mihai Viteazul!” -, de dan-diaconestii care-i inchiriaza micul ecran cand pofteste boierul sa mai faca vreo aroganta, de raluca-arvatele carora li se umezesc ochii cand ii pronunta numele, de suporterii care-i mananca din palma, de acei gura-casca innebuniti la trecerea Maybach-ului: „Al dracu,, nea Gigi!”. E vorba si de cei doi V.P. (Victor Piturca si Viorel Paunescu) care au adus ciobanul in Ghencea fara a se gandi ca intr-o zi le va da cu bata-n cap.
  In ultima vreme, Gigi Becali exerseaza o noua distractie: interviuri telefonice in regim pornografic (biiip). Ceea ce s-a intamplat luni (biiip) intrece insa chiar si cea mai bolnava imaginatie (biiip-biiip). Sunat de un reporter de la Antena 1, patronul suspendat al Stelei a folosit un limbaj atat de scabros (biiip), incat din cele cinci minute de monolog becalian (biiip-biiip) nu pot fi reproduse nici macar zece cuvinte. Inscriptia corecta atasata unei asemenea eruptii verbale (biiip) ar fi „Interzis minorilor, nerecomandat speciei umane”.
  Luni, tinta lui Becali (biiip) a fost Dan Voiculescu. N-au scapat insa de mizerii (biiip-biiip) familia sa ori angajatii acestuia, de la directorul Antenei 1 pana la ultimul reporter. Toti sunt vinovati pentru ca asa a decretat Gigi Becali! Toti trebuie distrusi pentru ca asa vrea Gigi Becali! Sau Mihai Viteazul! Sau calul lui Mihai Viteazul!
  Coborat luni de pe zidurile bisericilor care pun aripi contracost, Sfantul Gigi a identificat diavolul: Dan Voiculescu. Se schimba ziua, se schimba si diavolul. Ba e vreun politician „nepatriot”. Ba vreun procuror care dezgroapa dosare ascunse adanc in terenurile MApN. Ba vreun ziarist imun la amenintarile latifundiarului.
  Strangularile nervoase ale acestuia ar fi mai putin nocive daca si le-ar manifesta la stana din Pipera. Dar totul s-a mutat in curtea clubului Steaua, singurul castigator al Cupei Campionilor Europeni aflat in razboi cu toata lumea. Si care:
  - are ambii conducatori suspendati - unul mardeias, altul spurcat la gura;
  - boicoteaza echipa nationala;
  - si-a concediat oamenii care i-au adus titlul: Dorinel Munteanu si Martin Tudor (eroii de la Brasov, 1-0 in penultima etapa), precum si ambii antrenori, Walter Zenga si Titi Dumitriu.
  Trist destin pentru Steaua: din campioana a Europei, a ajuns echipa... biiip!


  Libertatea :


  Becali - o injuratura la 6 secunde!
  Gigi Becali a injurat un ziarist de 50 de ori in cinci minute. Din gura spurcata a patronului Stelei au iesit cuvinte pe care nu le suporta hartia la foc automat: in medie, la sase secunde, cate o injuratura. Reporterul l-a sunat pe Becali pentru a-l intreba de contractele jucatorilor din Ghencea. "Legat de contracte, imi sugi p... si tu, si Antena 1, si Dan Voiculescu (n.r. patronul trustului Intact si presedintele Partidului Conservator)", a raspuns calm finantatorul din Ghencea. Jurnalistul nu a mai apucat sa vorbeasca timp de cinci minute. in acest interval, Becali a pronuntat de 37 de ori cuvantul p..., iar de peste 20 de ori i-a transmis acestuia "sa te f... in gura" si alte injurii.

 10. #10
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2003
  Location
  Germany
  Posts
  767
  Posts Thanks / Likes

 11. #11
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  50
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ce aveti cu sarmanu om ! mai lasatil in pace....luativa de basescu sau de mitica dragomir lol
  Humax 5400 z, digi tv ,120 cm kathrein switchable, sky digibox , d-box 1 , dvd panasonic e 85 h , location stuttgart , homepage: www.harald.itgo.com

 12. #12
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  50
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ce aveti cu sarmanu om ! mai lasatil in pace....luativa de basescu sau de mitica dragomir lol
  Humax 5400 z, digi tv ,120 cm kathrein switchable, sky digibox , d-box 1 , dvd panasonic e 85 h , location stuttgart , homepage: www.harald.itgo.com

 13. #13
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  603
  Posts Thanks / Likes

  Default

  "sarmanu om"! Esti glumet!
  Totdeauna gasesti ceva de invatat

 14. #14
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  You are not authorized to view this page
  You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

  --------------------------------------------------------------------------------

  If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.afaradinghencea.ro home page.

  You can click Search to look for information on the Internet.
  HTTP Error 403 - Forbidden
  Internet Explorer

 15. #15
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Becali TV sau Steaua TV ?
  By zumeo_z in forum Sport
  Replies: 11
  Last Post: 22nd February 2005, 10:33

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top