Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Pro TV international, 16E

    Salut! Incerc cu Humax 5400z in zadar sa memorez Pro TV international;am introdus toate coordonatele corecte luate din LyngSat si dupa ce cauta apare stirea USER!?
    Stie cineva cum pot rezolva problema?
    Nu am acces decit la satelitii de pe 19, 16 si 13 iar pro TV-ul emite pe 16Est...
    Cu multumiri anticipate!

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se poate edita numele ? incearca scanare cu piduri !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Pro Tv

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    nu se poate edita numele ? incearca scanare cu piduri !
    Multumesc pt. raspuns.
    Sigur ca am incercat si introducind pidurile...dar de pomana; i-mi afisaza USER iar canalul (Pro TV intern.) nu se deschide.Nu inteleg ce se intimpla!?

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa stergi din frecvente
    probabil ai un soft cu un anumit nr de frecvente
    mi s-a intamplat asa ceva la anumite receptoare

    dar defapt am reusit nu stergand ci editand o anumita frecventa care exista acolo , pana mi-am dat seama
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e foarte simplu. folosesti editorul Humbox 4.1 de la http://www.humax-zone.net/index.php?page=5400_editors si poti adauga sau edita ce canale tv sau radio vrei in humaxul tau. mai sunt pe pagina humax-zone la sectiunea 5400 si alte editoare cum ar fi Se-OAK, x-OAK, HNF Smart, Human. dintre toate Humbox mi s-a parut cel mai bun.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumiri!

    Quote Originally Posted by niros View Post
    e foarte simplu. folosesti editorul Humbox 4.1 de la http://www.humax-zone.net/index.php?page=5400_editors si poti adauga sau edita ce canale tv sau radio vrei in humaxul tau. mai sunt pe pagina humax-zone la sectiunea 5400 si alte editoare cum ar fi Se-OAK, x-OAK, HNF Smart, Human. dintre toate Humbox mi s-a parut cel mai bun.
    Multumiri tuturor care m-au ajutat; datorita voua am rezolvat problema.
    Va doresc o zi frumoasa!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top