Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Problema TPS

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema TPS

    Pe Strong 4355 Evolution este pus patch Concord ver 1.05 . Problema e urmatoarea pe Multivision merge cam 1 min dupa care e cran negru . Intru in meniul cu key`s si dau la Viacc**** la Tps si apare ident etc key-le si vad ca ca in prima instanta V.S.A si V.U.A nu sunt scrise dupa care la aproximatic 2-3 minute face update si apar V.S.A si V.U.A valide si iar se vede 1 min dupa care procesul se repeta.. unde e problema ?
    VA MAI AMINTITI ?


  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceea ce vezi tu sunt scurtele intervale la schimbarea cheilor AES. TPS face mereu mici modificari care au afectat recent Diablo Cam, dar ieri a aparut deja un fix pentru el.

  3. #3
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RomSat View Post
    Pe Strong 4355 Evolution este pus patch Concord ver 1.05 . Problema e urmatoarea pe Multivision merge cam 1 min dupa care e cran negru . Intru in meniul cu key`s si dau la Viacc**** la Tps si apare ident etc key-le si vad ca ca in prima instanta V.S.A si V.U.A nu sunt scrise dupa care la aproximatic 2-3 minute face update si apar V.S.A si V.U.A valide si iar se vede 1 min dupa care procesul se repeta.. unde e problema ?
    Acelasi fenomen apare si la mine pe DM500(doar ca se vede vreo 3-4 minute, dupa care dispare 1-2 minute, apoi iar apare 3-4 min si tot asa). Pe Echo790 si pe Opticum 7100 CR nu am probleme. Deci problema de soft receptor, banuiesc...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Acelasi fenomen apare si la mine pe DM500(doar ca se vede vreo 3-4 minute, dupa care dispare 1-2 minute, apoi iar apare 3-4 min si tot asa)....
    AU pe france5 cu mgcamd1.29a - spionat vre'o 10 min .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreun remediu pentru Strong-ul meu ? ( tre sa schimb vreo key-ie ceva ? )
    VA MAI AMINTITI ?


  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca e setata ora corect pe receptor . Am avut si eu probleme si era de la ceas .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Vezi daca e setata ora corect pe receptor . Am avut si eu probleme si era de la ceas .
    am schimbat si ceasul insa fara nici o modificare a problemei e clar ca e ceva de la key poate sami dea pe privat cineva keya actuala de la Tps ?
    VA MAI AMINTITI ?


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cheia se schimba la fiecare 4 minute, nu cred ca ti-ar fi de folos. Pe France4 (HotBird) face update, dar pana a doua zi dimineata, cand trebuie repetata procedura.

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RomSat View Post
    Pe Strong 4355 Evolution este pus patch Concord ver 1.05 . Problema e urmatoarea pe Multivision merge cam 1 min dupa care e cran negru . Intru in meniul cu key`s si dau la Viacc**** la Tps si apare ident etc key-le si vad ca ca in prima instanta V.S.A si V.U.A nu sunt scrise dupa care la aproximatic 2-3 minute face update si apar V.S.A si V.U.A valide si iar se vede 1 min dupa care procesul se repeta.. unde e problema ?
    Nu mai merge TPS pe concord , nu te mai chinui ca-i in zadar

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de dimineata am vazut ca nu mai facea au pe tps,dreamul si mi-am zis ca au trecut si francezii la via 2.6 pe nepusa masa,dar mai tirziu problema s-a rezolvat de la sine si merg,numai ca sapind pe situ-ri am aflat ca surprizele nu se opresc aici
    din 31 aprilie tot tps-ul va trece pe astra[stiam asta!]dar ca vor folosi via 2.5 si probabil seca 2 in simulcript[canalsat foloseste acest sistem pe astra]deci adio?
    vor ramine pe hotbird pachetul ab sat[bis]si canalele din tps ale acestui pachet,de asemeni vor pleca si multivisioanele,ne mai ramin putine pachete care sa mearga cu emu//pacat
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top