Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Bucuresti
  Posts
  99
  Posts Thanks / Likes

  Default Oferta de 54 de milioane de euro pentru transmiterea meciurilor din Liga I de fotbal

  Sursa:
  http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal...iga-fotbal.htm

  Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat ca licitatia pentru drepturile de televizare a partidelor din Liga 1 va avea loc in ziua de 31 martie, aceasta urmand sa fie cu strigare.

  Inscrierea la aceasta licitatie va costa 5.000 de euro, in timp ce pretul caietului de sarcini va fi de 40.000 de euro. Vorbind pe marginea banilor care vor fi dati pentru achizitionarea dreptului de a transmite partidele din prima liga de fotbal a tarii, Dragomir a precizat ca are deja doua oferte de aproximativ 54 de milioane de euro.

  De asemenea, fiecare reprezentant mass-media care va participa la vanzarea drepturilor va primi gratuit din partea LPF un dosar complet cu datele acestei tranzactii.

  "Mie mi se pare un pret mare. Nu cred ca se pot scoate banii acestia din reclama de la meciurile respective", a declarat pentru hotnews.ro Cristi Parvan, interactive media director al Zed Digital.

  "Poate ca cineva sa dea banii acestia pentru a arata puterea statiei respective, poate fi fezabil pentru cineva care vrea sa initieze un pay-per-view. Daca nu o legi de amortizarea investitiei, ar putea fi oameni care sa dea acesti bani, poate cineva din top 300", a mai spus Parvan.

  "Piata o sa ofere cat trebuie. Pretul corect este pretul pe care poate sa il ofere piata", a spus Octav Popescu, managing director Initiative. Acesta a precizat ca drepturile de transmisie vor fi achizitionate de televiziunile care au suficienti bani. "Daca au bani de dat si cred ca sportul este o carte castigatoare, atunci vor da bani", a completat Popescu.

  Recent, intr-un interviu pentru HotNews.ro, si presedintele GMP, Felix Tataru, aprecia ca "daca cineva plateste pentru aceste drepturi inseamna ca si-a facut calcule ca piata poate sa duca, dar pana la urma este un risc pe care televiziunea respectiva si-l asuma. Sigur, competitia e foarte mare si cumva se ajunge artificial la un pret foarte mare. Pentru ca piata devine extrem de segmentata, fotbalul este cel care polarizeaza, cine are bucata asta are audienta garantata".

  Recent, Razvan Varabiescu, managing director Media Direction, arata pe blogul sau ca predententii la contractul privind drepturile de transmisie a partidelor de fotbal din Liga I vor fi Grupul Realitatea, Canal D, Antena 1.

  Mai toate televiziunile din Romania si-au exprimat pana acum in presa interesul pentru aceasta licitatie.

  Realitatea si-a lansat propriile emisiuni de stiri si dezbateri sportive. Sorin Enache, director general Realitatea Media a spus despre participarea la licitatia LPF ca "este o varianta pe care o luam in considerare. Realitatea TV a mai dat in trecut meciuri de fotbal, iar audientele au aratat ca decizia noastra a fost corecta".

 2. #2
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,809
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs down

  Nu sunt microbist (am fost, in tinerete) dar suma mi se pare incredibila pentru mediocritatea fotbalului romanesc ! Si 1.ooo.ooo de euro este mult. Pentru ce ? Sa vezi faulturi grosolane ? Asa zisii jucatori care isi fac singuri dreptate ? Care isi scuipa, injura, ameninta adversarii ? Asa zisii conducatori care se ameninta, balacaresc peste tot: in ziare, la radio, la tv ? Dar ceea ce est mai trist este ca acestia desi nu joaca nimic cistiga foarte mult ! si sunt luati drept modele. In timp ce realizari din alte sporturi demne de a fi evidentiate sunt ignorate.
  ... strong like Baloo The Bear !
  www.xmissy.nl
  www.dump.com
  www.redtube.com
  Latitude: 44.455°
  Longitude: 26.048°
  Latitude: -42.869°
  Longitude: 147.328°
  Latitude: -46.404°
  Longitude: 168.356°

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

  http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

  pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2006
  Location
  greenwich
  Posts
  220
  Posts Thanks / Likes

  Default

  nici pe 10 ani nu merita banii astia,sa vedem....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top