Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    19,290
    Posts Thanks / Likes

    Default inregistrarea cu PROGDVB

    La inregistrarea cu PROGDVB ,la vizionarea inregistrarii apar in jurul obiectelorsi persoanelor in miscare dungi fine orizontale. Care este cauza si ce se poate face pentru eliminarea lor?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi tornado,


    Fenomenul pe care-l descri-zimtarea contururilor,nu numai la inregistrare,apare si la vizionarea unor programe,in special a imaginilor in miscare.El a aparut odata cu ultimele versiuni,de la v.4.51.0 incoace,si provine de la incompatibilitate intre filtru grafic Elecard,de care se foloseste in special ProgDVB-ul si codecurile de care ne folosim.Din acest motiv,am si spus in alta parte ca aceste noi versiuni ale programului par mai putin reusite.Dar se poate indrepta in buna parte acest neajuns fosindu-te de un alt filtru;incearca de pilda:CyberLink video si moonlight audio,din optiunea Audio and Video Options.Incearca si alte optini daca imaginea nu se inbunatateste.Sper sa reusesti,
    satelescu

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste un codec cu optiunea DEINTERLACED activata... sau dupa inregistrare prelucreaza fisierul cu un editor video si un filtru pt deinterlaced.


    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default modificare rezolutie de inregistrare

    Imi puteti spune cum sa modifica rezolutia de inregistrare?(720x576)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si aici revin eu din nou Pentru ca sincer am si eu probleme f ciudate cu inregistrarile de pe sat.Cu AltDVB vad ca e prea complicat cu decodarile si ts-urile.Am vazut ca ProgDVB merge dar nu asa cum mi-ash dori.Daca inregistrez se vede efectul ala cu liniutse asa cum zice si lumea pe topicul acesta sau mai nou vad ca imaginea ingheatsa si sunetul se intrerupe groaznic. Vad mai sus ca zicea cineva sa schimbam graph-ul..dar aici intervin multe probleme: erori si iarasi erori si programe ce trebuiesc instalate in plus (playere DVD) ca sa gaseasca softu-l graph-ul...care si asa cam da erori.
    Deci as vrea si eu daca stie cineva un program care merge ok pentru inregistrare, mai exact unul creat special pentru asa ceva.

    Multumesc.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]
    Si eu am avut problema sus numita cu liniute si intreruperi, iar dupa ce am instalat djbcp codec pack merge bine. incercati si voi.... poate va ajuta
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    19,290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai foarte bine la inregistrare (cel putin la mine) merge DVBViewer,
    dar asta nu am cunostinte sa poata decoda, spre exemplu MULTIVISION.
    De fapt asta nu stie sa decodeze nimic.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    VALCEA
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tornado DVBViewer nu are pluginuri pt. a decoda
    pt a vizualiza programe tv codate foloseste ALT DVB, ProgDVB, MYTHEATRE, etc., cu pluginurile corespunzatoare

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari...

    1.Curatati windows de filtre inutile (unul sau doua bune sint suficiente)
    2.Asa cum a spus si @Satelescu folositi variante mai vechi dar mult mai stabile ale progDVB (eu folosesc 4.48.2 si merge de "rupe")
    Teach me...please !

  10. #10
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc ultima varianta de progdvb 4.53.1 shi merge impecabil, e adevarat numai cu elecard. Inregistrez zilnic citeva ore shi nu opresc programul cu zilele. Inregistrarea nu are nici o legatura cu vizualizarea ulterioara si nici cu filtrele grafice, programul inregistreaza streamurile audio video. Insa datorita filtrelor grafice se poate bloca partial sau total windows-ul, eu cel putin nu reushesc sa folosesc stabil alt filtru in afara de elecard.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inregistrat si eu un film cu Prog DVB.Am gasit subtitrare pe Net,dar nu reusesc sa o sincronizez.Subtitrarile sunt pentru Divx.Se pot pune pe filmele mpeg luate cu SS2?Exista subtitrari pt.Mpeg sau sunt valabile cele de Div X?

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat problema in felul urmator: formatat HDD, partitionat, instalat WinXP,SP2,placa de baza,placa video,directX9,placa SS2,drivere,AceMEgaCodecs ultima versiune(am selectat doar codecurile de care am nevoie,in genere cele de Microsoft,Cyberlink,Elecard,sau doar cele pentru MPEG2 ),am instalat ProgDVB si MyTheatre(versiuni mai vechi ca cele din ultima generatie faceau figuri) si dupa asta am instalat celelalte programe utile. Am o imagine super, sunet excelent, captura asisderea. Nu linii nu nimic.Cu MT merge si HDTV super tare. Partea proasta este ca trebuie sa gasesc din nou toti satelitii. FLoare la ureche fata de chinul de pana acum. Incercati apoi sa nu mai instalati alte codecuri ca dati peste cap toata treaba. Acum m-am invatat minte ca inainte instalam tot ce se putea din programe si dupa aceea puneam placa. Cea mai mare eroare. Ce e mai important pui intai daca vrei sa stai in fata. Succes!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc Progdvb 4.26 fara nici o problema...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProgDVB ?
    By Victor64 in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 23rd October 2006, 18:17
  2. Probleme cu inregistrarea la dreambox
    By Machspeed in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 6th February 2006, 20:02
  3. ProgDVB 4.44
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 20th September 2004, 02:06
  4. Replies: 1
    Last Post: 29th May 2004, 16:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top