Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation CCcam 2.0.8_Zaharel_AU(ioc)

    CCcam 2.0.8_Zaharel_AU(ioc)
    Am fost un pic ocupat cu HowTo-ul la RDI_Settings, dar surpriza a venit la instalarea de imagine Gemini 4.30 si apoi PLi Iollite 2007:
    -am pus ultimul CCcam 2.0.8 de la serverul Gemini iar la PLi, CCcam.ppc(in var/bin-chmod 755), si la nici una din imagini nu face AU. TESTAT( uitativa pe TVR1 si TVR2---> black screen, sau daca avet imagine pe aceste 2 canale, asta se datoreaza peers-lor care nu au trecut la CCcam 2.0.8, apoi puneti cardul in conserva si veti realiza ca am dreptate)
    NU INSTALATI ACEASTA VERSIUNE DE CCcam 2.0.8

    P.S. Cum am revenit revenit pe CCcam 2.0.7 a facut AU-instant.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune te rog si mie la ce pachet face au ,vreau sa fac si eu un abo la un pachet ce merge in dreambox fara probleme,eu am digi baza si nu stiu sa-l fac sa mearga pe dream

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulian2001 View Post
    spune te rog si mie la ce pachet face au ,vreau sa fac si eu un abo la un pachet ce merge in dreambox fara probleme,eu am digi baza si nu stiu sa-l fac sa mearga pe dream
    Merge AU si pe "Zaharel" cu orice CCcam, in afara de CCcam 2.0.8

    In rest nu stiu ca nu am alt abonament, dar sunt o gramada care au ce ai tu si nu au probleme, e drept, nu cu CCcam

  4. #4
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulian2001 View Post
    spune te rog si mie la ce pachet face au ,vreau sa fac si eu un abo la un pachet ce merge in dreambox fara probleme,eu am digi baza si nu stiu sa-l fac sa mearga pe dream
    Focusul face fara probleme cu gbox!
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar ca nu are canale .

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzu View Post
    Focusul face fara probleme cu gbox!
    Conaxul e destul de ciudat, nu face mereu AU pe gbox, am patit-o acum vreo 2 ani exact la miezul noptii, de revelion. Daca vrei sa nu te doara capul cu asa ceva, pune-l pe NewCS (server) plus un client (mgcamd, cs2/gbox etc).

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult pt. raspunsuri ,eu folosesc cccam si sper sa apara cindva o versiune prin care sa mearga si digi fara probleme,sint multumit de acest pachet si de calitate mai putin de receiver dar mai am 3 luni de abo pina sa ma hotaresc mai bine zis sa studiez ce si cum
    multumesc tuturor

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asteapta in continuare .... mult si bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top