Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default am nevoie de ajutor!

    am un recptor Kaon ksf100 (de la focus) si vreau sa receptionez programe fta de pe hotbird.Programele ruleaza citeva secunde dupa care apare "lipsa AV".
    Mentionez ca posed si cartela aferenta receptorului dar nu a mai fost incarcata de aprox.10 luni.Care ar fi posibilitatea sa functioneze normal?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune ultima versiune de soft si incearca atunci

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi daca e in custodie nu incerca sa-i faci ceva... asa am si io la fel, de la un anumit semnal se intrerupe (av ala...). poate are opritor sa nu mai vezi imaginea in patratzele si sa te oftici. adica s-au gindit : ori cu semnal ori fara. nu mi-a facut nicioadata software-update, doar la frecvente... apropo, stie cineva sau colaboreaza cu ronet in bucuresti ? sa-mi ia si mie echipamentul inapoi pls ! sau instalator zonal care se semneaza "wolff" ca nu mai am nr. lui, am sunat de saptejideori la focus sa-mi trimita pe cineva sa le ia inapoi ca nu am semnal din momentul cind infloresc copacii dar in zadar... n-am masina sa le duc inapoi, nici nu stiu adresa firmei...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci ma sfatuiesti sa renunt la Kaonul in custodie si sa iau altul?Oricum pe asta nu-l foloseam de multa vreme, intre timp am trecut la dolce,si mi-am zis sa mentez antena pe hotbird daca tot sta degeaba!Tipul care a instalat-o a zis ca nu vor fi probleme,dar uite ca sint!

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci se vede treaba ca vreti sa-l invatati pe om aiurea. Man Lipsa AV vine din softul receiverului si iti baga interdictie cumva sa vizionezi altceva cu Kaonu. Vezi ca exista pe uploaduri soft care iti scoate aia si iti da cateva infinit-posibilities(sau cum dracu se scrie) si ai sa vezi cate ceva in plus. Ce daca e in custodie? Eu stiu muuulte receptoare carora nu li se mai stie urma. Poate doar cu babele alea paranormalice. Mergi la sectiunea receptoare si ai sa vezi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu exact cit de bun o fi kaonu ala, poate nu va mai avea probleme gen "lipsa av" daca-l cumpar de tot si nu stiu daca cei de la focus vor debloca practic acel receiver (dupa cumpararea integrala) daca este "manipulat" special pentru cei ce-l au in custodie... o fi bun un optibox, costa cam cu 100-150 roni mai mult decit kaonul focus... !?
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top